Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Silversea Cruises ανακοίνωσε ότι η Felicity Aston θα είναι η νονά του νέου της πολυτελούς πλοίου αποστολής Silver Endeavour.
Η διάσημη εξερευνήτρια προορισμών, συγγραφέας, τηλεοπτική παρουσιάστρια και επιστήμονας του κλίματος θα ονομάσει επίσημα το Silver Endeavor σε τελετή πριν από το εναρκτήριο ταξίδι του πλοίου στις 21 Νοεμβρίου.

«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα ως η νονά του Silver Endeavour, ένα όμορφο πλοίο που θα μυήσει αμέτρητους ταξιδιώτες στη μαγευτική γοητεία των πολικών περιοχών, λέει η Felicity Aston.

Με κάθε μου αποστολή, οδηγούμαι να ξεπεράσω τα όρια, να εξερευνήσω νέα σύνορα και να γνωρίσω τα πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο νεότερο πλοίο της Silversea θα ασκήσουν αυτές τις ίδιες φιλοδοξίες με τη χαρτογράφηση κάθε διαδρομής, την καθέλκυση κάθε Zodiac και την άφιξη σε κάθε προορισμό.
Είναι ένα μέσο για ανακάλυψη με όλη την έννοια του όρου και είμαι ενθουσιασμένη που ταξιδεύω στις πολικές περιοχές με τέτοια άνεση».

Ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea Cruises χαρακτήρισε την Felicity Aston ως την «τέλεια πρέσβειρα για τη γραμμή κρουαζιέρας μας. Μοιράζεται τις ακλόνητες αισθήσεις της περιέργειας και της περιπέτειας που ενώνουν όλους τους επισκέπτες του Silversea.

Έχοντας γίνει η πρώτη γυναίκα που διέσχισε μόνη της την Ανταρκτική, καθώς και το πρώτο άτομο που διέσχισε την ήπειρο καθαρά με μυϊκή δύναμη, η Felicity Aston επέδειξε εξαιρετική αφοσίωση, ανθεκτικότητα και πάθος, ενσαρκώνοντας ένα αληθινό πνεύμα ανακάλυψης.

Οι εξερευνήσεις της είναι κάτι περισσότερο από μια δοκιμασία σωματικής αντοχής. είναι μια δοκιμή του εαυτού του.

Θα αποτελέσουν πηγή μεγάλης έμπνευσης για τους ταξιδιώτες καθώς ξεκινούν το ταξίδι τους στις πολικές περιοχές και πέρα ​​με το Silversea.»

Silver Endeavor: Το πιο πολυτελές πλοίο αποστολής

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές πολικής κλάσης PC6, το Silver Endeavor είναι σχεδιασμένο για πολική εξερεύνηση.

Διαθέτει ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία στον κλάδο αναλογία Zodiac προς επισκέπτες, καγιάκ και τεχνολογία αιχμής πλοήγησης και εξερεύνησης, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος απομακρυσμένης κάμερας, το οποίο μπορεί να καταγράψει εικόνες υψηλής ποιότητας από 5 χιλιόμετρα, μεταξύ άλλων ανέσεων.

Διατηρεί το σήμα κατατεθέν επίπεδο άνεσης της Silversea, με αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη περίπου 1:1 και τα χαρακτηριστικά πολυτέλειας της γραμμής κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας μπάτλερ για κάθε σουίτα και μερικά από τα πιο ευρύχωρα καταλύματα σε κρουαζιέρες αποστολής.