Το Super Nintendo World αναμένεται να ανοίξει στα Universal Studios Hollywood στις 17 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του πάρκου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αντίστοιχο πάρκο άνοιξε στα Universal Studios της Ιαπωνίας το 2021. Θα βρίσκεται επίσης στο Epic Universe, το νέο θεματικό πάρκο της Universal που είναι υπό κατασκευή στο Ορλάντο και πρόκειται να ανοίξει το 2025.

Στα Universal Studios Hollywood, το πάρκο θα περιλαμβάνει το αξιοθέατο Mario Kart: Bowser’s Challenge, διαδραστικές δραστηριότητες, φαγητό στο Toadstool Café και αγορές στο 1-UP Factory.

Οι επισκέπτες θα εισέλθουν στο Super Nintendo World μέσω ενός πράσινου σωλήνα (ένα γνώριμο θέαμα για τους θαυμαστές του Mario) που οδηγεί στο Κάστρο της Πριγκίπισσας Peach.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Bowser’s Castle, το οποίο θα στεγάσει το Mario Kart: Bowser’s Challenge και το Mount Beanpole, το οποίο λειτουργεί επίσης ως η ουρά εισόδου για το αξιοθέατο.

Οι επισκέπτες που αγοράζουν Power-Up Bands θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με πολλά στοιχεία σε όλο το Super Nintendo World. Ακόμα θα μπορούν να παρακολουθούν το παιχνίδι μέσω της δωρεάν εφαρμογής της Universal με δυνατότητα λήψης.