Σύνταξη: tourismtoday.gr

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» που υλοποιεί το υπουργείο Τουρισμού στην κατεύθυνση τόνωσης του εσωτερικού τουρισμού. Στην ιστοσελίδα www.tourism4all.gov.gr οι δικαιούχοι μπορούν να δουν την προσωρινή κατάσταση της αίτησής τους με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών τους κωδικών TAXISNET.

Στην ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί δύο πίνακες:

Επόμενο βήμα είναι η υποβολή ενστάσεων από τους δικαιούχους για τις αιτήσεις του 2021 από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων, θα γίνει η ανάρτηση των πινάκων με τους οριστικούς δικαιούχους. Στη συνέχεια θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση και οι κληρωθέντες δικαιούχοι θα έχουν πρόσβαση στο e-voucher μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής tourism4all.gov.gr.

Πρόγραμμα προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Μέσω του προγράμματος επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.