Μια άνευ προηγουμένου εμπειρία all-inclusive είναι στον ορίζοντα καθώς το Hyde ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πρώτο του θέρετρο στην Τουρκία, το Hyde Bodrum.

Στις αρχές του 2024 θα σηματοδοτηθεί το ντεμπούτο του Hyde Bodrum, του πρώτου προορισμού της μάρκας στην Τουρκία και ενός καινοτόμου εγχειρήματος που προσφέρει μια εμπειρία all inclusive αποκλειστικά για ενήλικες.

Αυτό που ξεχωρίζει το Hyde Bodrum είναι η μοναδική του ατμόσφαιρα που θυμίζει φεστιβάλ, ένας συνδυασμός υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας με μια δυναμική ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Τοποθετημένο ανάμεσα στα μαγευτικά τιρκουάζ νερά του Αιγαίου και τη μαγευτική φυσική ομορφιά των εθνικών πάρκων της χερσονήσου της Αλικαρνασσού, το Hyde Bodrum προβλέπεται να είναι ένα ξεχωριστό θέρετρο στον τρόπο ζωής. Η ίδια η τοποθεσία προσφέρει ένα πολυτελές σκηνικό για τους επισκέπτες, που περιβάλλεται από τα καλύτερα τοπία της φύσης.

Το θέρετρο θα περιλαμβάνει 211 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και τέσσερις πολυτελείς βίλες, το καθένα διακοσμημένο με χειροποίητες πινελιές, υφαντές υφές και άφθονο πράσινο, δημιουργώντας μια γαλήνια απόδραση από την καθημερινή ζωή.

Το Hyde Bodrum στοχεύει να φέρει επανάσταση στην ιδέα του παραδοσιακού θερέτρου, καλλιεργώντας μια ζωντανή και συναρπαστική ατμόσφαιρα. Η ψυχαγωγία αποτελεί την καρδιά αυτού του καινοτόμου θέρετρου, με ζωντανή μουσική, DJs παγκόσμιας κλάσης, ακουστικές παραστάσεις και pop-up φεστιβάλ. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε μια σειρά από σχολαστικά επιμελημένες αθλητικές δραστηριότητες, κάνοντας τη διαμονή τους ενεργή, διασκεδαστική και αξέχαστη.

Συμπληρώνοντας τη συναρπαστική ψυχαγωγία, το Hyde Bodrum εγγυάται μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία. Το θέρετρο θα φιλοξενήσει έξι αποκλειστικούς προορισμούς για φαγητό, καθένας από τους οποίους δημιουργήθηκε από το εσωτερικό στούντιο F&B της Ennismore, το Carte Blanched. Οι γαστρονομικοί εξερευνητές μπορούν να προσβλέπουν σε ένα εξωτικό ταξίδι γεύσεων και κουζινών.

Το Greater Palms θα επαναλάβει τον παραδοσιακό μπουφέ του ξενοδοχείου με τις ιδιότροπες και εξωφρενικές επιλογές που συνήθως επιδίδονται οι καλλιτέχνες πριν και μετά τις παραστάσεις. Το Sun & Moon, ένα ολοήμερο καφέ και κοκτέιλ μπαρ, προσφέρει ελαφριά γεύματα και δροσιστικά ποτά, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα με φόντο τα εντυπωσιακά τουρκικά τοπία.

Προσθέτοντας μια δόση γαλλικών γεύσεων, το La Rebelle, ένα κομψό γαλλικό μπιστρό, θα παρουσιάσει έναν συνδυασμό κλασικών γεύσεων και παιχνιδιάρικης παρουσίασης σε μια ατμόσφαιρα πάρτι. Το Bungalow Pool Bar και το Hyde Beach Club θα ζωντανέψουν το χαρακτηριστικό φεστιβάλ του Hyde, με το τελευταίο να δημιουργεί μια δυναμική ατμόσφαιρα πάρτι με παγκοσμίου φήμης DJ και παγκοσμίου φήμης ημερήσια πάρτι.

Καθώς ο ήλιος δύει, το οικείο νυχτερινό κέντρο του θέρετρου θα καλωσορίσει τους επισκέπτες. Αυτός ο ευέλικτος χώρος θα μετατραπεί σταδιακά από ένα ήρεμο κοκτέιλ μπαρ σε ένα ζωντανό κέντρο που σφύζει από φωτεινά σόου και ρυθμικούς ρυθμούς, ενσωματώνοντας την ουσία της καινοτόμου προσέγγισης του Hyde στη διασκέδαση και τη φιλοξενία.

Το Hyde Bodrum σηματοδοτεί μια εξέλιξη στη βιομηχανία των θέρετρων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία μόνο για ενήλικες χωρίς συμβιβασμούς στην πολυτέλεια, την άνεση ή την ψυχαγωγία. Το ντεμπούτο του το 2024 αναμένεται με ανυπομονησία και υπόσχεται να αλλάξει το παιχνίδι στη σφαίρα του τουρισμού που βασίζεται σε θέρετρα.