Το αεροδρόμιο της Πράγας διατήρησε τη διαπίστευσή του για τους επόμενους 12 μήνες.

Το αεροδρόμιο της Πράγας παραμένει ένα ασφαλές μέρος για ταξίδια, όπως επιβεβαιώνεται από το Πιστοποιητικό ACI Airport Health Accreditation (AHA), που ανατέθηκε εκ νέου στο αεροδρόμιο για υψηλού επιπέδου μέτρα προστασίας που εφαρμόζονται, τα οποία διασφαλίζουν αυξημένη ασφάλεια των επιβατών.

Το Πιστοποιητικό εκτιμά το γεγονός ότι τα καθορισμένα πρότυπα πληρούν τις απαιτήσεις διεθνών οργανισμών στον κλάδο των αερομεταφορών.

Το αεροδρόμιο έχει επανειλημμένα επιδείξει μια αξιοθαύμαστη συνέχιση των προσπαθειών του για να προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία αεροδρομίου για όλους τους ταξιδιώτες, η οποία είναι σύμφωνη με τα συνιστώμενα μέτρα υγείας που καθορίζονται στις οδηγίες ACI Aviation Business Restart and Recovery και στις συστάσεις της Ομάδας Εργασίας Αεροπορίας του Συμβουλίου της ICAO». Ο Luis Felipe de Oliveira, Γενικός Διευθυντής του ACI World , δήλωσε στην επιστολή επαναδιαπίστευσης.

Το αεροδρόμιο της Πράγας διατήρησε τη διαπίστευσή του για τους επόμενους 12 μήνες. Τα μέτρα που εφαρμόστηκαν έχουν τεθεί σε ισχύ από την άνοιξη του 2019 και εφαρμόζονται από το αεροδρόμιο της Πράγας ως μία από τις πρώτες οντότητες στην Τσεχική Δημοκρατία.