Τα ταξίδια κατά τη χειμερινή περίοδο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, με πολλούς ανθρώπους να ταξιδεύουν στις χριστουγεννιάτικες αγορές και να θαυμάζουν τη μαγεία που αυτές αποπνέουν.

Στο πλαίσιο αυτό o Fred.Olsen αναζήτησε χιλιάδες αξιολογήσεις του TripAdvisor για να ανακαλύψει τις καλύτερες μικρές πόλεις σε όλη την Ευρώπη για να βάλετε στη χειμερινή bucket λίστα σας. Το Αργοστόλι συγκαταλέγεται ανάμεσά τους, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Αποτελεί, έναν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τον ενθουσιασμό της ζωής στην πόλη με την πεμπτουσία της ελληνικής ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στην Ελλάδα έχουν πιο θρησκευτικό χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές πολιτιστικές εμπειρίες. Αυτό κάνει το Αργοστόλι ένα μοναδικό μέρος για να το επισκεφθείτε τους χειμερινούς μήνες, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Fred.Olsen.

Η τοπ εξάδα έχει ως εξής :

Κόμπ, Ιρλανδία

Πρόκειται για μια πανέμορφη νησιωτική πόλη στο λιμάνι του Κορκ. Περιγράφεται ως «μία από τις πιο όμορφες μικρές πόλεις της Ευρώπης» από το Conde Nast Traveler.

Σορέντο, Ιταλία

Μια υπέροχα ηλιόλουστη παραθαλάσσια πόλη στην Καμπανία, νοτιοδυτική Ιταλία. Είναι περισσότερο γνωστό για την εκπληκτική του θέα στον κόλπο της Νάπολης και την πολυσύχναστη κεντρική του πλατεία, την Piazza Tasso.

Λέργουι, Σκωτία

Το Λέργουικ είναι με πληθυσμό μόλις 7.500 κατοίκους είναι γνωστό ως νησιωτικό αρχιπέλαγος, με άφθονα θαλασσινά.

Κότορ, Μαυροβούνιο

Με 22.000 κατοίκους, το Κότορ —μια οχυρωμένη πόλη στην ακτή του Μαυροβουνίου της Αδριατικής— είναι βυθισμένη στην παράδοση και την ιστορία και προσφέρει αξέχαστη γραφική θέα.

Βιλεφρανς-σουρ-Σουν, Γαλλία

Το Βιλεφρανς-σουρ-Σουν, που βρίσκεται μόλις 25 χλμ βόρεια της Λυών στην ανατολική Γαλλία, είναι η πρωτεύουσα του Μποζολέ. Η περιοχή φημίζεται ιδιαίτερα για το κρασί της.