Στη νοτιοδυτική ακτή του Μπαλί, στη μέση του ορυζώνα του Tabanan, έχει δημιουργηθεί το εντυπωσιακό και πραγματικά βιώσιμο ξενοδοχείο Nirjhara , το οποίο «καλλιέργησε» το περιβάλλον του, τόσο περιβαλλοντικά όσο και κοινωνικά.

Το καταφύγιο η Nirjhara με τις 25 σουίτες και βίλες, συμπεριλαμβανομένων επτά δεντρόσπιτων Canopy Suites, προσφέρουν απαράμιλλη θέα στον καταρράκτη, στο ποτάμι, στη ζούγκλα ή στον ορυζώνα.

Το καθένα έχει κατασκευαστεί για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον, με εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας ξύλο hevea, φυσική πέτρα και sirap για τις παραδοσιακές στέγες. Οι εσωτερικοί χώροι είναι σε γήινη παλέτα χρωμάτων, διακοσμημένοι με παραδοσιακά υφαντά και έπιπλα χειροποίητα από ντόπιους τεχνίτες και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Η κυρίως κατοικία, μια διώροφη βίλα 2 υπνοδωματίων με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρει στους επισκέπτες το απόλυτο ιδιωτικό καταφύγιο μέσα σε μια πλούσια ζούγκλα.

Υψηλή αισθητική και γαστρονομία

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σύγχρονη πλούσια και εκλεκτική γαστρονομική κληρονομιά του Μπαλί στο Ambu, το απλό αλλά κομψό εστιατόριο του Nirjhara, το οποίο προσφέρει απαράμιλλη θέα στο γύρω τοπίο.

Το Retreat στο Nirjhara γιορτάζει τις παλιές θεραπευτικές πρακτικές και τελετές, με ένα ποικίλο μενού spa που προσφέρει τα πάντα, από τη θεραπεία ήχου και το ρέικι, μέχρι τα μασάζ, τις απολέπιση σώματος και τη ρεφλεξολογία, ενσωματώνοντας φυσικά προϊόντα που προέρχονται σε όλο το νησί.

Τέσσερις αίθουσες περιποιήσεων που βρίσκονται γύρω από μια ήσυχη πισίνα διαλογισμού, συμπληρώνονται από δύο φινλανδικές σάουνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το The Shala, ένα περίπτερο γιόγκα με μπαμπού δίπλα στο ποτάμι.

Για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού

Το Nirjhara προσφέρει μια σειρά από ξεχωριστές εμπειρίες για τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν τελετουργικά «καθαρισμού», σε μια απομονωμένη ιερή πηγή. Οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν προς την κοντινή παραλία για μαθήματα σέρφινγκ νωρίς το πρωί ή να κάνουν ποδήλατο, ιππασία ή να εξερευνήσουν ήσυχες και γραφικές παραλίες με μαύρη άμμο.

Από την Άνοιξη του 2021, η Nirjhara θα παρουσιάσει τη Vela. Ένα πολυτελές παραδοσιακό ιστιοπλοϊκό σκάφος έξι καμπινών που θα διατίθεται για ιδιωτική ναύλωση, στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πελάγους της Ινδονησίας. Κάθε ναύλος μπορεί να εξατομικευτεί στις επιθυμίες των επισκεπτών και να περιλαμβάνει από καταδύσεις μέχρι πεζοπορία στους δράκους του Komodo, ή απλώς κοκτέιλ στο κατάστρωμα και το εντυπωσιακό τοπίο.