Η Μύκονος στην κορυφή των top ευρωπαϊκών νησιών, κατακτώντας την 1η θέση στα Readers’ Choice Awards 2018, στην κατηγορία «The best islands in the World», ως το καλύτερο νησί στη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης.

Τα βραβεία Readers’ Choice Awards, που διοργανώνονται από το παγκοσμίως διακεκριμένο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη 429.000 αναγνωστών απ’ όλο τον κόσμο στην κατηγορία «The best islands in the World» αναδείχθηκαν τα 30 καλύτερα νησιά ανά γεωγραφική περιοχή.

Στον διαγωνισμό του Condé Nast Traveler, αναδείχτηκαν τα 5 καλύτερα της Ασίας, της Αυστραλίας και Νότιου Ειρηνικού, της Καραϊβικής και Ατλαντικού, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

“Στόχος μας είναι η εδραίωση της Μυκόνου ως κορυφαίου παγκόσμιου τουριστικού προορισμού, δήλωσε ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.
Η διάκριση αυτή στα Readers’ Choice Awards 2018 επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά και φυσικά ότι οι προσπάθειες όλων όσων συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια πιάνουν τόπο”.

Στο αφιέρωμα του περιοδικού για το νησί της Μυκόνου τονίστηκε ιδιαίτερα η εμπειρία του ταξιδιώτη ώστε να έχει μια καλύτερη αίσθηση της τοπικής ζωής και των ντόπιων. αίσθηση της τοπικής ζωής.