Ο όμιλος TUI συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του ξενοδοχειακού του σήματος TUI Blue με το άνοιγμα του δεύτερου ξενοδοχείου στην Αυστρία πριν από λίγες μέρες.
Το ξενοδοχείο TUI Blue Fieberbrunn βρίσκεται στα βουνά στην καρδιά των Άλπεων του Kitzbühel στην κοιλάδα Pillersee στο Τιρόλο.

Παράλληλα με το ξενοδοχείο TUI Blue Schladming στη Στέιερμαρκ (Στυρία) και το ξενοδοχείο TUI Blue Montafon, που βρίσκεται υπό κατασκευή, η TUI Group θα λειτουργήσει συνολικά τρία ξενοδοχεία με το σήμα της στην Αυστρία από το καλοκαίρι του 2020.
Με την επέκταση του αποτυπώματος των ξενοδοχείων της TUI Blue, ο τουριστικός όμιλος εδραιώνει την ηγετική του θέση στον τομέα των ξενοδοχείων.

Το TUI Blue Fieberbrunn

Το ξενοδοχείο TUI Blue Fieberbrunn, που διαθέτει 144 δωμάτια, βρίσκεται ακριβώς πάνω στις πίστες του σκι, λίγα μόλις μέτρα από τον σταθμό της γόνδολας.
Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στο χιονοδρομικό κέντρο Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn το χειμώνα ή να ανακαλύψουν τις Άλπεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε 400 χιλιόμετρα μονοπατιών πεζοπορίας και ποδηλασίας βουνού.
Το TUI Blue Fieberbrunn προσφέρει τόσο δραστήριες διακοπές, όσο και χαλάρωση στο Blue Spa με σάουνα, ατμόλουτρο και εσωτερική πισίνα. Κάτω από την ετικέτα “Για όλους”, η TUI Blue Fieberbrunn στοχεύει τόσο τα ζευγάρια, τις οικογένειες και τους ατομικούς ταξιδιώτες.

Η TUI Blue σε παγκόσμια τροχιά ανάπτυξης

Τον Νοέμβριο πραγματοποιήθηκαν ανοίγματα σε δύο επιπλέον ξενοδοχεία στο νησί Γκραν Κανάρια και στο Μαρόκο.
Τα δύο ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν ως θέρετρα TUI Blue “Για δύο”, αποκλειστικά με στόχο τους παραθεριστές ηλικίας 16+.
Η TUI Blue θα προσφέρει προορισμούς διακοπών για πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες και θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με 97 ξενοδοχεία σε 18 χώρες το καλοκαίρι του 2020. Η παγκόσμια μάρκα κορυφαίας ξενοδοχειακής μονάδας της TUI Group συγκεντρώνει τα TUI Blue, TUI Sensimar και TUI Family Life.