Το δημοφιλές εστιατόριο Wagamama θα ανοίξει στις 31 Ιανουαρίου σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα του κόσμου στο Dubai Mall, ανεβάζοντας τον αριθμό των εστιατορίων του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) σε πέντε, ενώ άλλα δύο προγραμματίζονται να ανοίξουν μέσα στο 2018 στην Σάρτζα και στο Aμπου Ντάπι.

Το νέο εστιατόριο στο Ντουμπάι θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα παγκοσμίου φήμης τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, το Μπουρτζ Χαλίφα και το Φοντάνα.

Είναι το πρώτο εστιατόριο Wagamama στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που διαθέτει το ίδιο εσωτερικό με την ναυαρχίδα του στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου με ένα μοντέρνο εσωτερικό.

Διαθέτει μία άνετη σάλα 156 ατόμων σε επιφάνεια άνω των 4.000 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και εξωτερική βεράντα.

Το άνοιγμα του σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στα ευρύτερα σχέδια επέκτασης του εμπορικού σήματος εστιατορίων της Wagamama στα ΗΑΕ και στην αυξανόμενη παρουσία στις γειτονικές χώρες του Κόλπου.

Η Wagamama που διαθέτει 180 εστιατόρια σε 23 χώρες σε όλες τον κόσμο και στις χώρες του Κόλπου διαθέτει 11 εστιατόρια, ιδρύθηκε το 1992 στην περιοχή Μπλούμσμπερι του Λονδίνου στηριζόμενο στην φιλοσοφία ότι το φαγητό πρέπει να ικανοποιεί τις αισθήσεις και την ψυχή.

Το μενού του που δημιουργήθηκε για να καταπραΰνει, να τροφοδοτεί και να εμπνέει, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα ρύζι και noodle και επίσης συμπληρώνεται από φρέσκες σαλάτες, mocktails και επιλογές επιδορπίων, ενώ ένα μίνι μενού έχει σχεδιαστεί και για παιδιά.