H αλυσίδα Qatar Duty Free (QDF), γνωστή για την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει, καλωσόρισε το δεύτερο κατάστημα της Harrods στο διεθνές αεροδρόμιο Hamad (HIA) στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Η δεύτερη μπουτίκ του αεροδρομίου διαθέτει μια σειρά επιλεγμένων προιόντων, συμπεριλαμβανομένων των ηδη διαχρονικών αγαπημένων όπως τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ και συσκευασμένα τρόφιμα Harrods.

Οι τσάντες Harrods αλλά και τα θρυλικά αρκουδάκια είναι γνωστά παγκοσμίως δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να πάρουν ένα κομμάτι της μάρκας μαζί τους ως αγαπημένο ενθύμιο από το ταξίδι τους.

Η Harrods είναι ένας από τους πιο γνωστούς λιανοπωλητές πολυτελείας παγκοσμίως και το πρώτο κατάστημα στο HIA είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των επιβατών που ταξιδεύουν μέσω του πολυβραβευμένου αεροδρομίου.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν οι υπέυθυνοι  να ανοίξουν ένα ακόμα μεγαλύτερο υποκατάστημα σύμφωνα με δηλώσεις τους, είναι για να προσφέρουν στους ταξιδιώτες περισσότερες αγοραστικές επιλογές και μια βελτιωμένη γκάμα ειδών.

Η Qatar Duty Free διαθέτει πάνω από 90 μπουτίκ και  καταστήματα, καθώς και περισσότερα από 30 εστιατόρια και καφέ που καλύπτουν έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων.

Άλλες πολυτελείς μάρκες που διατίθενται στο αεροδρόμιο πέραν της Harrods είναι η Bulgari, η Hermès,  η Giorgio Armani, η Hugo Boss, η Mont Blanc, η Rolex και η Chanel.