To διεθνές Veteran Car Club, που πραγματοποιεί το ταξίδι Orient Express 2019 από τη Χάγη προς την Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή 28 αυτοκινήτων ανεκτίμητης αξίας τουλάχιστον 100 ετών, επέλεξε το Grecotel Larissa Imperial για τον ενδιάμεσο σταθμό του , τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Τα μέλη του Veteran Car Club, ιδιοκτήτες και συλλέκτες σπάνιων αυτοκινήτων απόλαυσαν πολυτελή διαμονή στο ξενοδοχείο, ενώ τα αυτοκίνητα-κοσμήματα προσέλκυσαν τα βλέμματα και το θαυμασμό του διερχόμενου πλήθους.

Πρόκειται για 26 Rolls Royce, 1 Talbot και 1 Ford αξίας από 1 εκ. ευρώ έως 4,5 εκ. ευρώ που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1920 και προέρχονται από όλο τον κόσμο Καναδά, ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Μεξικό κ.ά.

Ο διοργανωτής του Orient Express κος Daniel Ward, μέλος του Veteran Car Club της Μεγάλης Βρετανίας και ενθουσιώδης συλλέκτης τέτοιων αυτοκινήτων δήλωσε:

«Διοργανώνω τέτοιες εκδρομές -συνήθως κάθε δύο χρόνια- ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην πράξη τα αυτοκίνητα αυτά κάνοντας μεγάλων αποστάσεων ταξίδια αποδεικνύοντας ότι είναι απολύτως λειτουργικά».