Το “Ελληνικό Πρωινό”, μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην έκθεση Xenia 2019, δια χειρός του chef Στράτου Ιωσηφέλλη.
Θα σερβίρεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης Xenia 23-25 Νοεμβρίου 2019 στο Hall 1 C26 του Metropolitan Expo.

Το τραπέζι του “Ελληνικού Πρωινού” θα πλημμυρίσει με γεύσεις και αρώματα απ’ όλη την Ελλάδα και ο consultant chef μας έχει υποσχεθεί ένα ιδιαίτερο πάντρεμα παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας μέσα από ευφάνταστα πιάτα.
Εκεί θα βρίσκεται και η Σύμβουλος Διατροφικής Αγωγής, Μελίνα Σελάλμα, από το Melina’s Delight Cuisine, η οποία θα μιλήσει για τη σημασία του Ελληνικού Πρωινού στη διατροφή μας γενικότερα.

Όσοι επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι στους χειμερινούς αλλά και καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα μαγειρικών δράσεων και προτάσεων
Στόχος της εκδήλωσης γνωριμία των επισκεπτών με γνήσια ελληνικά προϊόντα και με την κατάλληλη καθοδήγηση να μπορέσουν να τα ενσωματώσουν στον πρωινό μπουφέ των επιχειρήσεών τους μέσα από ένα σύνολο γευστικών προτάσεων “Ελληνικού Πρωινού” που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης.