Η επωνυμία premium voco Hotels της IHG Hotels & Resorts έχει φτάσει επίσημα στο ορόσημο των 50 υπογεγραμμένων και ανοιχτών ξενοδοχείων.
Κι αυτό σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, σηματοδοτώντας την ταχύτερη παγκόσμια επέκταση της IHG.

Μετά το ντεμπούτο του με την πρώτη του υπογραφή και άνοιγμα στην Αυστραλία το 2018, η voco Hotels εισήλθε στις μεγαλύτερες αγορές της IHG. Όπως στις ΗΠΑ και την Κίνα στα τέλη του 2020, με νέα ακίνητα να ανοίγουν τώρα στη Νέα Υόρκη και το Hangzhou.

Το ορόσημο της 50ης υπογραφής

Το ορόσημο της 50ης υπογραφής είναι το Brisbane City Center στην Αυστραλία. Πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του φέτος. Και θα ενταχθεί σε μια αυξανόμενη λίστα με ξενοδοχεία voco που ανοίγουν τώρα σε εμβληματικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Από το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, στο Ντουμπάι και το Ριάντ.

H μάρκα Voco προσελκύει ιδιοκτήτες που επιθυμούν να μετατρέψουν ξενοδοχεία. Να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις. Καθώς και να επωφεληθούν γρήγορα από την παγκόσμια κλίμακα της IHG. Τις τεχνολογικές πλατφόρμες και ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα εμπιστοσύνης ξενοδοχείων στον κόσμο, το IHG Rewards.

Εν μέσω της πανδημίας, το 2020, η IHG ανέφερε αύξηση της δραστηριότητας μετατροπής με το 25% των εγγραφών της εταιρείας να αναφέρονται ως μετατροπές. Και το 13% αυτών για τη μάρκα voco.

Η ευελιξία της μάρκας συνεχίζει επίσης να εξελίσσεται. Mε την πρώτη ιδιοκτησία all-suites να είναι υπογεγραμμένη στη Ντόχα.
Οι πρώτες ιδιότητες νέας κατασκευής της μάρκας, είναι αυτή που ανοίγει τώρα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Ένα άλλο άνοιγμα στο Ναντζίνγκ της Κίνας αναμένεται αργότερα φέτος.