Το νέο πολυτελές αεροσκάφος της Four Seasons θα ξεκινήσει πτήσεις στις αρχές του 2021. Στο αεροσκάφος Airbus A321LR είναι ειδικά διαμορφωμένο για 48 επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να χαλαρώσουν σε χειροποίητα καθίσματα σχεδιασμένα από την Optimares με δέρμα από τον Ιταλικό οίκο Poltrona Frau.

Το σαλόνι του θα φιλοξενήσει επίσης μια σειρά διαδραστικών εμπειριών -με σεφ της Four Seasons, τους γκουρού της ευεξίας και ειδικούς στον τομέα της τέχνης και του πολιτισμού- για να ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση μεταξύ των επιβατών.

Το πλήρωμα θαλάμου επιβατών του αεροσκάφους Four Seasons, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σεφ, υπεύθυνο εμπειρίας επισκεπτών και γιατρό.

“Με έμφαση στην άνεση και τη λειτουργικότητα ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που να ενθαρρύνει την αυθόρμητη κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των επιβαινόντων, ενισχύοντας τη δύναμη της σύνδεσης”, τονίζει μεταξύ άλλων η Dana Kalczak, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Four Seasons.

Η υπηρεσία ιδιωτικών τζετ Four Seasons Private Jet Experience ξεκίνησε το 2015. Τα δρομολόγια για το επόμενο έτος περιλαμβάνουν ένα ταξίδι 24 ημερών σε Ασία, Αυστραλασία και Μέση Ανατολή, Πράγα και Λονδίνο.

Οι τιμές για την περιπέτεια πολυτελείας ξεκινούν από 147.000 δολάρια το άτομο.