Στη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε 28 και 29 Ιουνίου, στο Ηράκλειο Κρήτης με την ευκαιρία της επετειακής εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Τερζής και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Κολοκούσης.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν τις σημαντικές θέσεις της ΚΕΕΕ, όπως: Στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), Αποτελεσματική Πρόσβαση σε Χρηματοδότηση, Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Εξασφάλιση Σταθερότητας στο Νομοθετικό Πλαίσιο και Απλούστευση Διαδικασιών.

Οι κ.κ. Τερζής και Κολοκούσης κατά την επαφή που είχαν με εκπροσώπους επιμελητηρίων και επιχειρήσεων επικεντρώθηκαν στην προώθηση συνεργασιών που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Μέσα από αυτές τις επαφές, επιδιώκεται η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και η δημιουργία νέων ευκαιριών για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας και της Κρήτης.