Yποστηρικτής σε ένα από τα σημαντικότερα event, το «TBEX Europe 2023 –Peloponnese Food Stories», είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, καθώς επιδοτεί 50% τη συμμετοχή των μελών του.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 50% τις Αρκαδικές επιχειρήσεις, τροφίμων και ποτών που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “PELOPONNESE Food Stories” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου «TBEX Europe 2023».

Το «TBEX Europe 2023», ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, ταξιδιωτικές εταιρείες και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών θα φιλοξενηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα.

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου συναντιούνται για να μάθουν από τους ειδικούς του χώρου, να δικτυωθούν, να χτίσουν φιλίες και να εξερευνήσουν τον προορισμό.

Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου συναντούν τους κορυφαίους του είδους, μαθαίνουν και έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν ανακαλύπτοντας τις καλύτερες πρακτικές των DMOs (Εταιριών Διαχείρισης Προορισμών) και των γνωστότερων τουριστικών brand με στόχο να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι: 300 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)