Στο πλαίσιο διεξαγωγής των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού στο 2019, και σύμφωνα με εισήγηση του Δημάρχου Ζακύνθου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΙΝ, διοργανώνεται για πρώτη φορά περίπτερο προβολής των Ιονίων Νήσων και της Ζακύνθου, με θέμα τον Θαλάσσιο τουρισμό.

Η ΒΟΟΤ 2019 είναι μια από τις σημαντικότερες Τουριστικές Διεθνείς Εκθέσεις, που αφορά τον θαλάσσιο και καταδυτικό τουρισμό, την ιστιοπλοΐα, τα θαλάσσια σπόρ, το surfing και θα λάβει χώρα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας απί τις 19 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2019.

Η έκθεση αυτή, συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και πρόκειται να συμμετέχουν σημαντικοί τουριστικοί φορείς, επιχειρήσεις και πλήθος επισκεπτών. Σύμφωνα με έγγραφο της ΠΕΔΙΝ, στο περίπτερο θα υπάρχει υποστήριξη από το Γραφείο του ΕΟΤ Γερμανίας, ενώ θα συμμετέχει και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω, προσκαλούνται οι επαγγελματίες τουρισμού που επιθυμούν, όπως παρευρεθούν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ντίσελντορφ, προβάλλοντας για το νησί μας το εξειδικευμένο τουριστικό προϊόν τους, στην αγορά της Γερμανίας, είτε με την παρουσία τους, είτε με την διάθεση ενημερωτικού υλικού.

Για όσους επιθυμούν να αποστείλουν ενημερωτικό υλικό, μπορούν να το αποστείλουν στην ακόλουθη διεύθυνση: HALL 13, STAND No:13D63 Griechiche Zentrale fur Fremdenverkehr, Am Staad (Tor 1), D-40474 Duseldorf Germany

Στο πακέτο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του εκθέτη που είναι IONIAN ISLANDS – Υπεύθυνος περιπτέρου, κ. Ανδρέας Ζαπάντης τηλέφωνο 6981035810-26710-26322/29053. H παράδοση του υλικού στο περίπτερο, μπορεί γίνει την 18η Ιανουαρίου ή και 19η Ιανουαρίου ημερομηνία, έναρξης της Έκθεσης.