Η Ταξιδιωτική Ένωση Ασίας Ειρηνικού(PATA) θα φιλοξενήσει την επόμενη ετήσια σύνοδο κορυφής PATA, 22 έως 25 Μαρτίου 2022, στο Ras Al Khaimah, το βορειότερο Εμιράτο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Θα σηματοδοτήσει την επιστροφή σε μια εντελώς προσωπική μορφή μετά από δύο χρόνια εικονικών ή υβριδικών εκδηλώσεων και θα είναι η πρώτη φορά που η ετήσια σύνοδος κορυφής θα ταξιδέψει στη Δυτική Ασία.

Η Αρχή Τουριστικής Ανάπτυξης Ras Al Khaimah που διοργανώνει τη σύνοδο κορυφής (RAKTDA) αναλαμβάνει την τετραήμερη εκδήλωση που θα αναδείξει ένα παγκόσμιο φόρουμ για τη βιώσιμη ανάπτυξη και θα δώσει κατεύθυνση για τη δημιουργία αξίας και ποιότητας στον τουρισμό σήμερα.

Το εκτελεστικό συμβούλιο της ένωσης και η ετήσια γενική συνέλευση θα συγκληθούν στο περιθώριο της τετραήμερης συνόδου κορυφής που φιλοξενείται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Εμιράτο, συμπεριλαμβανομένων των Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, The Ritz-Carlton Al Wadi Desert και Al Hamra International Exhibition & Conference.

Εξερευνώντας το θέμα «Reconnecting the World», το πρόγραμμα θα προσφέρει μια πλατφόρμα για τα μέλη και τους εταίρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της PATA για να συναντηθούν σε κρίσιμα θέματα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών ανάκαμψης προορισμών, της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας, της ανάπτυξης ανθρώπινου κεφαλαίου και της καινοτομίας.

Οι εκπρόσωποι της PATA θα επισκεφθούν επίσης την Expo 2020 για να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη βιωσιμότητα, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των περιπτέρων των μελών της PATA Destination.

«Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με την Αρχή Τουριστικής Ανάπτυξης Ras Al Khaimah για να φέρουμε σε επαφή το βιομηχανικό μας δίκτυο για να συζητήσουμε ευκαιρίες και βέλτιστες πρακτικές που θα επιτρέψουν την ανάκαμψη και τη βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της PATA, Liz Ortiguera.

«Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του επόμενου έτους, με θέμα «Επανασύνδεση του κόσμου», θα έχει μια πιο βιωματική μορφή, θα μεγιστοποιήσει τις προσωπικές συνδέσεις και θα εμπνέει εκτίμηση για αυτόν τον όμορφο προορισμό και τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την Expo 2020».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής Τουριστικής Ανάπτυξης Ras Al Khaimah, Raki Phillips, πρόσθεσε:

«Ανυπομονούμε για παραγωγικές συνομιλίες και γνώσεις από τους ηγέτες του κλάδου για κρίσιμα θέματα που διαμορφώνουν τον κλάδο σήμερα. Η επιλογή μας ως προορισμός υποδοχής αποτελεί απόδειξη της ανάκαμψης και της ανθεκτικότητας του προορισμού μας, των βιώσιμων πρωτοβουλιών και της εμπειρίας μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης».