Η ταχύτητα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποχής. Μάλιστα η επιρροή της στα ταξίδια αυξάνεται συνεχώς. Η ζήτηση για άμεσα αποτελέσματα μας οδήγησε στη χρήση των κινητών. Παράλληλα, μια στις πέντε αναζητήσεις σε πλατφόρμες Android στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται μέσω φωνητικών διαδικασιών.

Φωνητικοί βοηθεί στις κρατήσεις

Ο στόχος για τους βοηθούς φωνής είναι να μαθαίνουν από τους χρήστες τους.
Κάθε αναζήτηση δημιουργεί περισσότερη εξατομίκευση μέσω της μηχανικής μάθησης (ML) αναφέρει ο Nigel Beighton, CIO της ATCORE.

Αυτό θα οδηγήσει στη συσκευή να κάνει κλήσεις κρίσης, να κατανοήσει τις προηγούμενες πληροφορίες για να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση και να βελτιώσει την ακρίβεια.

Η μεγαλύτερη ενημέρωση δημιουργεί περισσότερη εξειδίκευση και αυτή με τη σειρά της παράγει μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Πως μπορεί να επωφεληθεί η ταξιδιωτική βιομηχανία

Η κράτηση μπορεί να είναι μια πρόκληση. Η απόφαση για ημερομηνίες, προορισμούς και ότι θέλετε είναι αρκετά δύσκολο. Η επιλογή ενός ξενοδοχείου από εκατοντάδες μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση

Η αναζήτηση για ταξίδια δεν χρειάζεται μόνο ταχύτητα και ευκολία, αλλά και να είναι εξαιρετικά ακριβής, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών με διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο.

Η παράδοση όσων ζητά κάποιος είναι μόνο η πρώτη πρόκληση για την αναζήτηση φωνής στα ταξίδια. Η δεύτερη – και αναμφίβολα πιο σημαντική – πρόκληση για τις ταξιδιωτικές εταιρείες είναι η έμπνευση.

Έμπνευση για ταξίδια

Το ταξίδι χρειάζεται να γεφυρώσει ένα κενό, ώστε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης όχι μόνο να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και τη σωστή έμπνευση.
Η αναζήτηση φωνής μπορεί να είναι η τεχνολογία που θα το κάνει αυτό.

Χάρη σε αυτή την βαθιά εξατομίκευση, ο προσωπικός σας βοηθός με φωνή θα σας έλεγε: “Θα πρέπει να πάτε σε αυτό το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στην παραλία. Είναι αυτό που θέλετε και το γνωρίζω χάρη στις πληροφορίες που συγκέντρωσα από την πρόσβαση στα κανάλια κοινωνικών μέσων σας.

Οι καταναλωτές θα προσαρμοστούν στη φωνή, αλλά οι επιχειρήσεις πρέπει να κατανοήσουν πώς να αναπτύξουν την ταχύτητα, την ακρίβεια και τη συνδεσιμότητα.