Για το μαύρο σκόρδο, ένα προϊόν που θεωρείται υπερτροφή, και τη μεταποίησή του μιλάει σε συνέντευξή του στον Χάρη Ντιγριντάκη, στον Alpha 98,9, ο Παναγιώτης Γανωτής, ένας από τους ιδρυτές της φάρμας Down Village.
«Εξαιτίας της κρίσης η ζήτηση προφανώς και είναι μειωμένη, αλλά και πάλι διακρίνουμε μία δυναμική. Το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε και στα delicatessen, αλλά και στο εξωτερικό είναι κάτι που μας κρατάει σε ένα επίπεδο», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Γανωτής, λέγοντας ότι πλέον τα προϊόντα που παράγονται ταξιδεύουν σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, με την Down Village να κάνει δυναμικό άνοιγμα και στις αγορές των ΗΠΑ και της Αυστραλίας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86602