To πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden City Lounge, υποδέχεται τη Σαρακοστή και καλωσορίζει τους επισκέπτες του με παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκά δια χειρός του ταλαντούχου Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα.
Στο μενού Lenten Delights θα βρείτε όπως κάθε χρόνο τους παραδοσιακούς λουκουμάδες στη νηστίσιμη εκδοχή τους, τους οποίους μπορείτε να συνοδεύσετε με μέλι και καρύδια, πικρή σοκολάτα Valrhrona με πραλίνα φουντουκιού ή χειροποίητη μαρμελάδα με πορτοκάλι και θυμάρι, δυο είδη χαλβά – από ταχίνι με μαστίχα Χίου και σιμιγδαλένιο με κανέλλα και σταφίδες – και ένα καινούριο κέικ με ελαιόλαδο, κρόκο Κοζάνης, εσπεριδοειδή και αφρό από ταχίνι και μέλι.
Ο ιδανικός συνδυασμός για να συνοδεύσετε το απογευματινό σας ρόφημα ή ποτήρι γλυκό κρασί.
Τα Lenten Delights θα είναι διαθέσιμα καθημερινά από 28 Φεβρουαρίου και για όλη τη Σαρακοστή στο Winter Garden από τις 16:00 έως τις 22:00.
Tο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας στο GB Roof Garden
Στο εμβληματικό GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγαλη Βρεταννία το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας μοσχοβολάει θάλασσα.
Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης με τον Chef de Cuisine Νίκο Λιόκα στο πλευρό του επιμελούνται μία από τις πιο γνωστές γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κληρονομιάς και μας παρουσιάζουν ένα αυθεντικό μενού με υπέροχα σαρακοστιανά εδέσματα με φόντο την Ακρόπολη.
Επισκεφτείτε το GB Roof Garden παρέα με φίλους και συγγενείς για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα και να γευτείτε μοναδικά παραδοσιακά πιάτα όπως ταραμοσαλάτα, φάβα Σαντορίνης, σπαγγέτι με αχνιστά όστρακα, γαρίδες και καλαμάρι στη σχάρα, σουπιές με σπανάκι καθώς και κριθαράκι με θαλασσινά. Φυσικά από το μενού δε λείπει η φρεσκοψημμένη παραδοσιακή λαγάνα και ποικιλία από ελληνικές ελιές και χαλβά.
Για την περίοδο της Σαρακοστής το εστιατόριο θα σερβίρει καθημερινά νηστίσιμα πιάτα ημέρας καθώς και την βελούδινη σούπα Κακαβιά που αποτελεί παράδοση του εστιατορίου αυτή την περίοδο.