Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της αλυσίδας Holiday Inn Express, του ομίλου IHG, στη Γαλλία ανοίγει στο Παρίσι και συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ευρώπης, το διεθνές αεροδρόμιο Charles De Gaulle.

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο Holiday Inn Express ‘Next Generation’ έχει χωρητικότητα 305 δωματίων και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών προσφέροντας τους όχι μόνο ανέσεις αλλά και γρήγορες συγκοινωνιακές διασυνδέσεις με όλο το κεντρικό Παρίσι.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει ευρύχωρα κρεβάτια με κεφαλάρια απορρόφησης θορύβου, ενσωματωμένες θύρες USB από την κρεβατοκάμαρα, επίπεδες οθόνες που μπορούν να συνδεθούν με προσωπικές συσκευές, ντους υψηλής πίεσης και δωρεάν Wi-Fi.

Στους δημόσιους χώρους, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα Express Start  γεύμα που περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου τους αλλά και να απολαύσουν τον καφέ τους στο Express Café & Bar, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, ώστε να υπάρχει πάντα ένας χώρος αναμονής για τους ταξιδιώτες που περιμένουν την πτήση τους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης χώρους με φυσικό φωτισμό κατάλληλους για επαγγελματικές συναντήσεις.