Καθώς οι ταξιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο μένουν στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού, το Μονακό έχει ξεκινήσει μια αναβαθμισμένη εικονική περιήγηση σε ολόκληρο το πριγκιπάτο που θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό.

Με αυτό, μπορείτε να βυθιστείτε σε μια εικονική περιήγηση στη φημισμένη πόλη και να αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα μελλοντικό ταξίδι.

Η ομάδα του Visit Monaco έχει εργαστεί επιμελώς για να αναπτύξει μια εικονική ταξιδιωτική εμπειρία που ονομάζεται Monaco 360, η οποία επιτρέπει μια εικονική επίσκεψη 360 μοιρών στο πριγκιπάτο.

Η περιήγηση επιτρέπει στους θεατές να αποκτήσουν πανοραμική θέα στην εκπληκτική ακτή της Γαλλικής Ριβιέρας με το Μονακό στον ορίζοντα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να ζουμάρουν για να δουν τους κυριότερους προορισμούς της πόλης με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Από τις ατέλειωτες ακτές του λιμανιού Hercule με τους καταπράσινους διάδρομους του Jardin του Saint-Martin και τους διάσπαρτους θαλάσσιους διαδρόμους του ωκεανογραφικού μουσείου του Μονακό, οι θεατές μπορούν να βουτήξουν βαθιά στα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Μονακό και μάθουν για την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του πριγκιπάτου.

Η εικονική περιήγηση περιλαμβάνει επίσης μερικά από τα γνωστά ξενοδοχεία του Μονακό, όπως το διάσημο Hotel de Paris και το 5 αστέρων Metropole Monte-Carlo