Στο κεντρικό τμήμα του υποβρύχιου θεματικού πάρκου στο Μπαχρέιν, βυθίστηκε το Boeing 747.
Το νέο θεματικό πάρκο που βρίσκεται στα νησιά Amwaj θα ανοίξει τον ερχόμενο Αύγουστο στόχο έχει να αποτελέσει ένα παγκόσμιο τουριστικό αξιοθέατο.

Το αεροπλάνο θα φιλοξενήσει μια εξαιρετική νέα καταδυτική εμπειρία στο Μπαχρέιν, ενισχύοντας την ανάπτυξη νέων κοραλλιών και παρέχοντας ένα ασφαλές καταφύγιο για τη θαλάσσια ζωή.

“Είμαστε υπερήφανοι που ξεκινήσαμε αυτό το μοναδικό φιλικό προς το περιβάλλον υποβρύχιο πάρκο σε συνεργασία με τοπικές εταιρείες καταδύσεων, το Ανώτατο Συμβούλιο Περιβάλλοντος και τον ιδιωτικό τομέα, δήλωσε ο Υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού του βασιλείου.
Το νέο θεματικό πάρκο αναμφίβολα θα αποτελέσει παγκόσμιο τουριστικό αξιοθέατο. Το παγκόσμιας κλάσης πρόγραμμα καλύπτει μια εκτεταμένη περιοχή και θα προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους λάτρεις των καταδύσεων”.

Το σχεδόν ολοκληρωμένο έργο είναι σύμφωνο με τη μακροπρόθεσμη τουριστική στρατηγική ενσωματώνοντας το ευρύτερο όραμα του Μπαχρέιν για τη δημιουργία μελλοντικών ευκαιριών για τον τουρισμό και την ώθηση της πλήρους οικονομικής ανάπτυξης μέχρι το 2030.