Στο εμβληματικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στα Αστέρια Γλυφάδας, ένα νέο εστιατόριο ανοίγει στις 15 Ιουνίου: Το Bungalow 7.

Αντλεί έμπνευση από τα ιστορικά bungalows των Αστεριών τα οποία αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τα γνωστά gatherings κατά την χρυσή εποχή του θρυλικού θερέτρου.

Όπως εκείνα έτσι κι αυτό, βρίσκεται πάνω στο κύμα και προσφέρει κάθε ώρα της ημέρας μαγευτική θέα.

Στο Bungalow 7 το μενού υπογράφει ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης – μία συμφωνία γεύσεων που εναρμονίζει μεσογειακά υλικά, ιαπωνικές επιρροές και ασιατικές τεχνικές.

Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, οι καλεσμένοι θα βρουν στο μενού επιλογές μεσογειακών γεύσεων όπως φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, premium κοπές και υπέροχα συνοδευτικά αλλά και προτάσεις sushi – όλα συνδυασμένα με εξαιρετικές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Mid century σχεδιασμός και νοσταλγική γοητεία

Με αναφορές στην αίγλη και την κομψότητα των μέσων του προηγούμενου αιώνα, το Bungalow 7 ξυπνά μια νοσταλγική γοητεία μέσα σε ένα σκηνικό γεμάτο ζωντάνια. Θυμίζει μία όμορφη παραθαλάσσια κατοικία με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους που έχει ως βεράντα της την ακρογιαλιά. Με εμφανή στοιχεία από τον Βραζιλιάνικο Μοντερνισμό, η αίσθηση που δίνεται είναι ότι ακόμη κι όταν βρίσκεται κανείς στον εσωτερικό χώρο, αισθάνεται ότι βρίσκεται έξω, εξαιτίας της μεγάλης γυάλινης πρόσοψης. Οι κατοικίες αυτής της εποχής εξάλλου, έχουν γίνει ορόσημα όχι μόνο για το στιλ τους εκείνη την εποχή, αλλά και λόγω της απλότητας του τρόπου ζωής που εφάρμοσαν.

Διασχίζοντας την εντυπωσιακή είσοδο, μια συνεχής αίσθηση εξερεύνησης και ανακάλυψης καταβάλει τον επισκέπτη, όπου και να γυρίσει το βλέμμα. Η ματιά αιχμαλωτίζεται από την καθηλωτική θέα. Στα επόμενα βήματα, ένα εντυπωσιακό τζάκι κεντρίζει την προσοχή και οι καλεσμένοι καλούνται να επιλέξουν τον χώρο που τους ταιριάζει: την τραπεζαρία ή το avant-garde Bedroom με τους εντυπωσιακούς καναπέδες-κρεβάτια, το μεγάλο μαρμάρινο μπαρ με την sexy ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα σκούρα χρώματά του ή το tea-room με τη vintage ταπετσαρία.

Η δομή του χώρου ακολουθεί τις γεωμετρικές αρχές του Μοντερνισμού ενώ τα έπιπλα, σε καθαρές και κομψές γραμμές, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Bungalow 7.

Επένδυση ξύλου, γήινα χρώματα αλλά και κάποιες πιο έντονες αποχρώσεις για να τονίζουν τα σημεία, υφάσματα με ωραία μοτίβα, ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα και πίνακες, φυσικά στοιχεία όλα μαζί συνθέτουν αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο.

Παντού, κοινός παρονομαστής η φροντίδα, η φιλοξενία και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Για όσους προτιμούν την ιδιωτικότητα, το Bungalow 7 προσφέρει και την επιλογή του private dining.

Ακριβώς δίπλα, σε προνομιακό σημείο πάνω στην παραλία, η αστραφτερή πισίνα μόνο για ενήλικες με το jacuzzi, τις ρετρό ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, θα λειτουργεί από το πρωί έως το απόγευμα και θα δροσίζεται από τα cocktails του Pool Bar.

Καθώς το δειλινό πέφτει, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ασιατικές γεύσεις, συνδυασμένες με επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και κοκτέιλς στην διαχρονική κομψότητα του ειδυλλιακού τοπίου.

Στο Bungalow 7 και για τα πιο ωραία βράδια

Στο Bungalow 7 οι ωραίες γεύσεις συνδυάζονται με δροσιστικά κοκτέιλς που έχουν επιμεληθεί ο Δημήτρης Καραπάνος και ο Βασίλης Σγουρομάλλης. Η ωραία μουσική που προσφέρουν οι resident και καλεσμένοι DJs όπως και τα live σχήματα κάθε Πέμπτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δημιουργούν το πιο ωραίο σκηνικό στο κομψότερο σημείο της αθηναϊκής ακτογραμμής.