Ο τουριστικός πράκτορας Alltours δημοσίευσε το πρόγραμμά του για τη χειμερινή περίοδο 2023/2024.

Σε πέντε καταλόγους, η εταιρεία του Ντίσελντορφ παρουσιάζει συνολικά 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Μετά από αυξήσεις τιμών έως και 10% την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν, ο επικεφαλής της Alltours Willi Verhuven αναμένει σε μεγάλο βαθμό σταθερές τιμές για τη χειμερινή περίοδο.

Η Καραϊβική είναι ακόμα φθηνότερη. «Οι οργανωμένες διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και την Κούβα είναι 5% φθηνότερες από ό,τι το καλοκαίρι λόγω της πτώσης της ισοτιμίας του δολαρίου», αναφέρει ο Verhuven.

Αναμένονται κρατήσεις ρεκόρ για τα Κανάρια Νησιά

Τα Κανάρια Νησιά παραμένουν ο ισχυρότερος στόχος. Η εταιρεία αναμένει κρατήσεις ρεκόρ για το χειμώνα και ως εκ τούτου έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της. Η Alltours προσφέρει περίπου 450 ξενοδοχεία και διαμερίσματα στο αρχιπέλαγος. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για 30 συνολικά ξενοδοχεία μέσω του τουρ οπερέιτορ για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένου του Hotel Faro από τη συλλογή Lopesan στη Γκραν Κανάρια και του Dreamplace Hotel Gran Tacande στην Costa Adeje στην Τενερίφη.

Η Alltours εξασφάλισε «μεγάλες πτήσεις» με τους κύριους εταίρους πτήσεων για τα Κανάρια Νησιά, την Condor και τη Eurowings και, σύμφωνα με τον Verhuven, θα ξεκινήσει τον επόμενο χειμώνα με σημαντικά αυξημένες συχνότητες. Με την Condor, για παράδειγμα, πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο και Μόναχο προς Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη και πολλές φορές την εβδομάδα προς Λανθαρότε.

Στην Αίγυπτο, η Alltours θέλει να αξιοποιήσει την αύξηση 40% από το προηγούμενο έτος. Ο στόλος αυξήθηκε, ειδικά στην Condor, τη Eurowings και την Air Cairo, με 45 περισσότερες πτήσεις την εβδομάδα μόνο προς τη Χουργκάντα ​​από τον περασμένο χειμώνα. Το φάσμα των πτήσεων προς Marsa Alam και Sharm el Sheikh διευρύνθηκε επίσης σημαντικά. Το Κάιρο είναι στο πρόγραμμα με πτήσεις Condor.

Η Alltours έχει επίσης επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα πτήσεων προς το Μαρόκο και τη χειμερινή περίοδο προσφέρει εννέα εβδομαδιαίες πτήσεις Condor στο Agadir από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο, Μόναχο και Βερολίνο καθώς και πτήσεις προς Μαρακές με την Eurowings από το Ντίσελντορφ και το Eurowings Discover από τη Φρανκφούρτη. Ταυτόχρονα, ο οπερέιτορ αύξησε τη γκάμα των ξενοδοχείων και στις δύο περιοχές-στόχους και τώρα προσφέρει 25 ξενοδοχεία και δύο πτήσεις μετ’ επιστροφής.

Περισσότερες επιλογές και σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων

Στη Δομινικανή Δημοκρατία, η επιλογή αυξάνεται σε 81 ξενοδοχεία. Οι νεοφερμένοι περιλαμβάνουν δύο ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες από το Original Group: το Temptation Miches Resort τεσσάρων αστέρων και το αποκλειστικό Temptation Grand Miches Resort πέντε αστέρων. Το turistikik aktuell θα παρουσιάσει σύντομα αυτά που προσφέρουν ως μέρος μιας καμπάνιας ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Στο Μεξικό, η Alltours διαθέτει 63 ξενοδοχεία από τρία έως πέντε αστέρια στο χαρτοφυλάκιό της και άλλες εγκαταστάσεις του Ομίλου Hyatt είναι νέες.

Η Κένυα και η Ζανζιβάρη αποτελούν πλέον επίσης μέρος του καταλόγου Προορισμών μεγάλων αποστάσεων, αφού προηγουμένως ήταν μόνο μέρος του διαδικτυακού προγράμματος. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για σαφάρι ως ιδιωτικές εκδρομές για δύο ή περισσότερα άτομα. Το επίκεντρο της προσφοράς ξενοδοχείων στην Κένυα είναι στις περιοχές Diani Beach και Bamburi Beach.

Ο Willi Verhuven αναμένει επίσης «περαιτέρω ανάπτυξη» στο μεμονωμένο ταξιδιωτικό τμήμα. Για το λόγο αυτό, η γκάμα των ξενοδοχείων έχει «επεκταθεί περαιτέρω και έχει γίνει ακόμα πιο ελκυστική».

Η Σλοβενία ​​επέστρεψε στο χαρτοφυλάκιο με τα χιονοδρομικά κέντρα Kranjska Gora και Maribor, ενώ η γκάμα των εκδρομών στην πόλη έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Τα ξενοδοχεία Τιτανικός στο Βερολίνο είναι καινούργια, για παράδειγμα, και μπορείτε να κάνετε κράτηση για άλλα ξενοδοχεία από τις αλυσίδες ξενοδοχείων NH, Hilton και Intercity Hotels στη Δρέσδη, την Κολωνία και την Πράγα. Νέοι είναι η Βουδαπέστη και η Τουλούζη.

Η προσφορά ευεξίας αυξάνεται, μεταξύ άλλων, με το Arborea Marina Resort στο Neustadt στη Βαλτική Θάλασσα και το Hotel Das Bergmayr στο Inzell.

Ο Verhuven συνιστά το Seetelhotel Nautic Hotel & Spa στο Usedom και το Dormio Resort στο Nieuwvliet-Bad στην ολλανδική Βόρεια Θάλασσα ως οικογενειακά προϊόντα με καλή σχέση τιμής-απόδοσης.

Οι εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης είναι έως και 48%. Δωρεάν ακυρώσεις είναι δυνατές έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο online,