Η JW Marriott ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του JW Marriott Muscat, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του περίφημου περιβόλου του Συνεδρίου και Εκθεσιακού Κέντρου του Ομάν.
Τοποθετημένο στην καρδιά του Μουσκάτ, το Madinat Al-Irfan βρίσκεται σε σε ιδανικό σημείο απ’ όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Επίσης σε κοντινή απόσταση βρίσκονται η Παλιά Πόλη και η Όπερα.

Το JW Marriott Muscat διαθέτει 304 δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία προσφέρουν θέα στα βουνά του Ομάν.
Με 2500 τετραγωνικά μέτρα χώρου δεξιώσεων πλημμυρισμένο με φυσικό φως της ημέρας και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η νέα ιδιοκτησία είναι το ιδανικό μέρος για συναντήσεις και εκδηλώσεις.
Είτε πρόκειται για μια μικρή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου, ένα μεγάλο συνέδριο, μια κοινωνική συγκέντρωση ή ένα γάμο, το ξενοδοχείο προσφέρει χώρο και επιλογή με δύο μεγάλες αίθουσες χορού και έξι αίθουσες συσκέψεων.
Το ξενοδοχείο καλεί τους ταξιδιώτες επαγγελματίες να επωφεληθούν από την αναγνωρισμένη υπηρεσία «Events by JW», συμπεριλαμβανομένων πολύγλωσσων και έμπειρων σχεδιαστών εκδηλώσεων και προσαρμοσμένων μενού.
Το JW Marriott Muscat στεγάζει το μεγαλύτερο Executive Lounge στη χώρα και είναι το πρώτο ξενοδοχείο που διαθέτει αποκλειστικό σαλόνι για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.