Το 2023 η Air France γιορτάζει 90 χρόνια κομψότητας, 90 χρόνια τεχνολογίας, καινοτομίας και άνεσης στα αεροσκάφη της και την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που φέρνει την κομψότητα σε νέα ύψη.

Στα πλαίσια των φετινών εορτασμών και λίγο πριν κλείσει ο χρόνος, ένα νέο παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των ταξιδιών να κερδίσουν δύο εισιτήρια για Παρίσι ή Νέα Υόρκη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή μέσω της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.airfrance.gr και στη συνέχεια συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι μνήμης, ανακαλύπτοντας τα ζευγάρια των φωτογραφιών που απεικονίζουν τέσσερα εντυπωσιακά φορέματα.

Οι λεπτομέρειες στο κάθε φόρεμα παραπέμπουν στους πυλώνες της εμπειρίας που προσφέρει η Air France: Ταξίδια, γαστρονομία, design, υψηλή ραπτική, τέχνη και αρχιτεκτονική.

Σε κάθε βήμα οι συμμετέχοντες ενημερώνονται αν η επιλογή τους είναι σωστή και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχουν την δυνατότητα να προσκαλέσουν και άλλους να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Εφόσον το άτομο που προσκλήθηκε συμμετέχει, το email του αρχικού συμμετέχοντα εξασφαλίζει 5 ακόμα υποψηφιότητες, που σημαίνει ότι θα έχει πέντε επιπλέον πιθανότητες να κερδίσει στον διαγωνισμό.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο έως τις 31 Δεκεμβρίου.