Το νησί της Καραϊβικής Νέβις ελπίζει ότι θα επιλεγεί ως ο προορισμός για τον μήνα του μέλιτος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλε.

Η Τουριστική Αρχή του Νέβις δηλώνει ότι «περιμένει με ανυπομονησία να ακούσει» εάν οι γαλαζοαίματοι νεόνυμφοι σύντομα θα επιλέξουν το νησί.

“Επειδή είναι ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά του κόσμου, είμαστε σίγουροι ότι η ηρεμία και η ιδιωτικότητα του Nevis θα προσελκύσει τους νεόνυμφους των βασιλικών” υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος Τουρισμού Greg Plillip.

Ο Πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νησί το 1993 με την μητέρα του Νταϊάνα και έμειναν στο Montpelier Plantation and Beach.

Το νησί, εκτός από τις απομονωμένες παραλίες του, φημίζεται επίσης και για την εξωτική άγρια ​​φύση του , το μαγευτικό τροπικό δάσος και το ηφαίστειο Nevis Peak.

Λόγω του μεγέθους του νησιού, όλα τα εστιατόρια στο Νέβις χρησιμοποιούν τοπικά φυσικά προϊόντα και υπάρχει σκόπιμη απαγόρευση των εστιατορίων γρήγορου φαγητού, γεγονός που βοήθησε το νησί να είναι ένα από τα πιο υγιεινά φυσικά καταφύγια του κόσμου