Η Hilton ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στην Καραϊβική σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι το Oceana Hotel, στο Κίνγκστον την πρωτεύουσα της Τζαμάικα περνά στην συλλογή της Tapestry. Mε τη νέα επωνυμία του ROK Hotel, θα λειτουργήσει το 2020.

“Με την Collection Tapestry, ανοίγουμε την πόρτα στους ιδιοκτήτες με μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία που επιδιώκουν να διατηρήσουν το διακριτικό χαρακτήρα του ακινήτου τους αλλά αναζητούν επίσης τα οφέλη της Hilton και του βραβευμένου προγράμματος Hilton Honors”, δήλωσε ο Juan Corvinos, αντιπρόεδρος της ανάπτυξης στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική της Hilton.

Το ακίνητο 168 δωματίων, που ανήκει στην PanJam Investment Ltd, βρίσκεται σε ένα συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων στο Waterfront του Κίνγκστον.

“Καθώς η Hilton συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της σε ολόκληρη την Καραϊβική, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε την ανάπτυξή τους και να κάνουμε το ντεμπούτο της επωνυμίας Collection Tapestry στην περιοχή”, δήλωσε ο Stephen Facey, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PanJam Investment Ltd.

Η Hilton διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο από περίπου 150 ξενοδοχεία και θέρετρα ανοιχτά στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 20 ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Καραϊβική.