Τις πόρτες του άνοιξε πριν από λίγες μέρες το πολυτελές ξενοδοχείο Chadstone MGallery από Sofitel, στην Μελβούρνη. Και οι πρώτοι επισκέπτες απολαμβάνουν τον νεότερο πολυτελές προορισμό της πόλης.

Την κορδέλα στο ξενοδοχείο των πέντε αστέρων, αξίας 130 εκατομμυρίων δολαρίων, έκοψαν οι Marlene Kairouz Υπουργός Προαστιακής Ανάπτυξης, Fiona Mackenzie Διευθύνων Σύμβουλος Grant Kelley, Michael Issenberg Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Accor Asia Pacific και John Gandel AC, Chadstone.

Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα καλύτερα. Από επιμελημένα έργα τέχνης έως εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Εξαιρετικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το λόμπι με μια εγκατάσταση ψηφιακής τέχνης , καθώς και την εσωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο, το μπαρ και το εστιατόριο, το Altus με θέα στο Port Phillip Bay και τον ορίζοντα της Μελβούρνης.

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων που λειτουργεί από την Accor στο MGallery από τη μάρκα Sofitel και είναι το μόνο ξενοδοχείο πέντε αστέρων έξω από την CBD της Μελβούρνης.
Διαθέτει 250 δωμάτια, με 227 standard δωμάτια, 21 σουίτες και δύο ρετιρέ που βρίσκονται στο επίπεδο 11.