Ονομάστηκε ένα από τα 25 πιο καινοτόμα Brands πολυτελείας από την έκθεση Robb, το Nobu Hotels ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Nobu Hotel Shoreditch αυτό το Σάββατο 1 Ιουλίου, που βρίσκεται στην καρδιά της καλλιτεχνικής συνοικίας του Λονδίνου. Το Nobu Hotel Shoreditch βρίσκεται πίσω από τον πολυσύχναστο κόμβο της Great Eastern Street και προσφέρει ένα δυναμικό συνδυασμό της φιλοσοφίας Ανατολής-Συνάντησης-Δύσης της Nobu και της δημιουργικής και βιομηχανικής ενέργειας του Shoreditch.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 143 δωμάτια και επτά σουίτες, χώρο συσκέψεων, μπαρ και εστιατόριο 240 θέσεων, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του κτιρίου, καλύπτοντας σχεδόν όλη τη κάτοψη του ξενοδοχείου. Το Nobu Hotel Shoreditch καλωσορίζει τους επισκέπτες της Booking.com από τις 13 Μαρτίου 2017.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και του εστιατορίου θα μπορούν να απολαύσουν πιάτα που φέρουν την υπογραφή του Nobu, έξοχα σούσι, μενού και κοκτέιλ εμπνευσμένα από το Shoreditch. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το θέατρο και την τέχνη των σεφ Nobu σε δράση, υπάρχει το αποκλειστικό σούσι μπαρ 10 θέσεων και τραπέζι με σεφ να μαγειρεύει μπροστά σας, χωρητικότητας 18 θέσεων, με προνομιακή θέα τόσο της κύριας κουζίνας όσο και των σεφ του σούσι καθώς εργάζονται. Το Nobu Hotel Shoreditch θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε έναν εκπληκτικό «κήπο τσέπης», δημιουργώντας ένα δημόσιο χώρο ανάμεσα στους ζωντανούς δρόμους και την ηρεμία του ξενοδοχείου, προσφέροντας μια όαση στην καρδιά του Ανατολικού Λονδίνου.

Ο εκφραστικός και χαρακτηριστικός σχεδιασμός του νέου Nobu Hotel Shoreditch είναι το αποτέλεσμα των συλλογικών προσπαθειών των αρχιτεκτόνων του Ron Arad και των αρχιτεκτόνων του Ben Adams που χαρακτηρίζονται από κεκλιμένες πλάκες δαπέδου και δοκάρια από χαλύβδινες δοκίδες που σχηματίζουν μια αναποδογυρισμένη άκρη στα ανατολικά, όπου διαμορφώνεται ένας διαμορφωμένος κήπος παρέχοντας Φυσικό φωτισμό στο χώρο του εστιατορίου.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου σχεδιάστηκε από τους ντόπιους σχεδιαστές, Studio Mica. Όλα τα μέρη συνεργάστηκαν για τη δημιουργία μιας ομαλής μετάβασης μεταξύ του ξενοδοχείου και του εστιατορίου. Το εστιατόριο Nobu Shoreditch 240 θέσεων σχεδιάστηκε από το Studio PCH. Εμπνευσμένο από την εικονική αισθητική Nobu, το κομψό ξύλινο φινίρισμα του εστιατορίου των 340μ² δημιουργεί ένα δροσερό και σύγχρονο περιβάλλον.

Γνωστή σε όλο τον κόσμο, η κουζίνα Nobu είναι μια πρωτοποριακή ερμηνεία των ιαπωνικών, περουβιανών και άλλων στοιχείων της Νότιας Αμερικής που πρωτοστάτησε ο Chef Nobu Matsuhisa και επηρεάστηκε από τα χρόνια σπουδών του στην ιαπωνική κουζίνα στο Τόκιο και τα εκτεταμένα ταξίδια του. Επιτηρημένη από τον Executive Chef Greg Seregithe, το μενού Nobu Shoreditch θα περιλαμβάνει πολλά από τα διαχρονικά πιάτα του Nobu, όπως το Black Cod Miso και το Yellowtail Sashimi με το Jalapeno, καθώς και πλάκες εμπνευσμένες από τη δημιουργικότητα και τη ζωντάνια της περιοχής. Φτάνοντας σε μια μεγάλη σκάλα, το Nobu Shoreditch λούζεται σε φυσικό φως από τις γυάλινες πόρτες των πέντε μέτρων που οδηγούν στην όμορφη ταράτσα Nobu.

Ιδανικό για υπαίθρια τραπεζαρία, η βεράντα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 80 άτομα, χωρίζεται σε τέσσερις βεράντες και είναι διαθέσιμη για ιδιωτικές λειτουργίες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τον ημιδιαφανή χώρο τραπεζαρίας με θέα στην ανοιχτή κουζίνα που είναι κατασκευασμένη κατόπιν παραγγελίας. Φιλοξενώντας μέχρι 18 άτομα, αυτό είναι το ιδανικό σημείο από το οποίο θα γνωρίσετε το θέατρο της κουζίνας Nobu. Πίσω από το μπαρ Nobu Shoreditch, μια εκλεκτική συλλογή από vintage sakes, περιορισμένη έκδοση Ιαπωνικά ουίσκι και σπάνιες σαμπάνιες υπάρχουν για τον απαιτητικό πελάτη που επιθυμεί να δοκιμάσει.

Το ξεχωριστό Lobby Bar στο ισόγειο είναι επίσης διαθέσιμο τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το κοινό, προσφέροντας μια άνετη ατμόσφαιρα. Μαζί με μια σειρά από πιάτα Nobu και βραβευμένα κοκτέιλ, το Lobby Bar προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο στο οποίο μπορείτε να κοινωνικοποιήσετε, να χαλαρώσετε ή να παρακολουθήσετε τον κόσμο. Η προσαρμόσιμη αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Kaijo στο Nobu Hotel Shoreditch εξυπηρετεί μια σειρά από ευκαιρίες, από οικογενειακές γιορτές μέχρι επαγγελματικά συνέδρια. Διαθέτοντας πληθώρα φυσικού φωτός και ευελιξία, το Kaijo μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας μεγάλος χώρος 180 τ.μ., φιλοξενώντας 200 άτομα για δεξίωση κοκτέιλ ή 120 για καθιστική εκδήλωση ή χωρισμένο σε έξι ξεχωριστούς χώρους.