Το Ξενοδοχείο Riu Plaza Guadalajara έχει διοργανώσει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις για τα επερχόμενα πρώτα του γενέθλια, στις 17 Ιουνίου.

Σε μόλις ένα χρόνο, το ξενοδοχείο έχει καθιερωθεί ως ηγέτης της αγοράς, χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και τον state-of-the-art εξοπλισμό του .

Για να τιμήσει την ημέρα, το ξενοδοχείο ετοιμάζει εκδηλώσεις, προσφορές και δώρα για τους πελάτες του.

Μεταξύ αυτών των έκτακτων προσφορών  περιλαμβάνεται  15% έκπτωση για όλες τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, καθώς και διάφορες προωθητικές ενέργειες προγραμματίζονται σε κομψά εστιατόρια και μπαρ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 11 -17 Ιουνίου.

Ένα παράδειγμα αυτών των ελκυστικών προσφορών είναι η 2×1 γεύμα στο εστιατόριο του Decapolis  από Δευτέρα 18 – Παρασκευή 22 με ένα brunch στις 17 όπου τα παιδιά κάτω από 12 ετών τρώνε δωρεάν.

Η γαστρονομία του ξενοδοχείου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του  και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εστιατόριο υψηλής κουζίνας Chardonnay, ενώ το διεθνές εστιατόριο Decapolis  διαθέτει ένα πλήρες πρωινό σε μπουφέ, εκτός από μια κομψή προσέγγιση για κυριακάτικο brunch.

Τα  λόμπι μπαρ περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από διεθνή ποτά και συμπληρώνονται από παραδοσιακά ορεκτικά και σοφιστικέ επιλογές, όπως φουά γκρα και ζαμπόν Seranno από την Ισπανία. Τέλος, το μπαρ Blue Moon lounge που βρίσκεται στο χώρο της πισίνας προσκαλεί με τη πιο δροσερή  και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο, και θα έχει ένα πλήρες μενού των ορεκτικών και διεθνή κουζίνα.

Ελπινίκη Τζουάνου