Το AccorHotels Golfasian & Go Golfing Travel ανακοινώνει την επιστροφή του πρωταθλήματος γκολφ AccorHotels World Championships στο Danang για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Το εβδομαδιαίο τουρνουά δίνει σε περισσότερους από εκατό ερασιτέχνες παίκτες γκολφ την ευκαιρία να απολαύσουν ένα παιχνίδι γκολφ, να μιλήσουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να γνωρίσουν τις πολιτιστικές γοητείες του Danang, της Hoi An, της αρχαίας πρωτεύουσας της Hue.

Τα τουρνουά του τρέχοντος έτους έχουν προσελκύσει φιλόφοξους παίκτες από δεκατέσσερις χώρες, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, οι Φιλιππίνες, η Μαλαισία και το Χονγκ Κονγκ.

“Το AccorHotels είναι διατεθειμένο να φιλοξενήσει το ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα γκολφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  με το Golfasian για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το τουρνουά υπογραμμίζει το Danang ως προορισμό γκολφ παγκόσμιας κλάσης, όπου οι παίκτες του γκολφ μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνίδιενώ απολαμβάνουν τα υπέροχα παραθαλάσσια και παραλιακά ξενοδοχεία μας “, δήλωσε ο Patrick Basset, Διευθύνων Σύμβουλος της AccorHotels στην Άνω Νοτιοανατολική και Βορειοανατολική Ασία.