Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η αμερικανική εταιρεία κρουαζιέρας μικρών πλοίων Windstar Cruises ανακοινώνει το ντεμπούτο του πολυτελούς γιοτ της Star Plus από τον Πειραιά σε ένα sold-out ταξίδι οκτώ ημερών στη Βαρκελώνη, με στάση σε λιμάνια όπως το Γύθειο, η Κέρκυρα, το Αργοστόλι, Μεσίνα (Ταορμίνα), Τράπανι και Κάλιαρι.

Το Star Pride είναι το τρίτο και τελευταίο από τα γιοτ της σειράς Star Plus Class της Windstar Cruises. Τώρα και τα έξι σκάφη της γραμμής επιστρέφουν στις κρουαζιέρες.

Τα τρία γιοτ της σειράς Star Plus Class (Star Breeze, Star Legend και Star Pride) υπέστησαν σημαντικές μεταμορφώσεις στο ναυπηγείο Fincantieri της Ιταλίας, με μία επένδυση άνω των 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Star Breeze ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021, και το Star Legend το δεύτερο τον Σεπτέμβριο του 2021, παρουσιάζοντας νέες σουίτες και διευρυμένους εξωτερικούς και εσωτερικούς κοινούς χώρους.

Τα γιοτ είναι πλέον πιο φιλικά προς το περιβάλλον με νέους αποδοτικούς κινητήρες, γεννήτριες και προηγμένα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων.

Και τα τρία γιοτ αυξήθηκαν σε μέγιστη χωρητικότητα από 212 επισκέπτες σε 312. Επίσης, παρέχουν περισσότερα από αυτά που θέλουν οι πελάτες της Windstar, όπως πρόσθετες γευστικές εμπειρίες (το ένα είναι μια ιδέα υπαίθριου μπάρμπεκιου με τον γκουρού Steven Raichlen και το άλλο ένα ισπανικό εστιατόριο με μικρά πιάτα από τον Anthony Sasso, ένα από τους νεότερους σεφ που αναγνωρίζονται από τον Οδηγό Michelin), σπα και γυμναστήριο, κομψή πισίνα υπερχείλισης και περισσότερους εξωτερικούς χώρους στο κατάστρωμα.