Το πρόγραμμα My αriston Manager παρουσιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο, 15/11 στη Θεσσαλονίκη από τη διοίκηση της βορειοελλαδικής εταιρίας hyphen SA και του βρετανικού φορέα the αriston project σε εκπροσώπους 10 επιχειρήσεων από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει πρόσβαση σε μία ομάδα ειδικών και εξειδικευμένων συμβούλων, καλύπτοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τις αναπτυξιακές ανάγκες της και όχι μόνο. Με την υλοποίηση του My αriston Manager η επιχείρηση, που έχει επιλέξει το πρόγραμμα, αποκομίζει τα πλεονεκτήματα της συνύπαρξης στο οργανόγραμμά της ενός πλήρους απασχόλησης Manager και ενός επιτελείου συμβούλων. Έτσι, διασφαλίζει διαρκή υποστήριξη σε όλο το φάσμα της λειτουργίας της με πολύ μικρότερο κόστος, σε σχέση με την πρόσληψη επιμέρους εξειδικευμένων υπαλλήλων.

H ομάδα των συμβούλων του My αriston Manager δύναται να καλύψει την κάθε επιχείρηση από οποιαδήποτε πλευρά, όπως εκπαιδευτική, νομική, χρηματοοικονομική, διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, marketing, προϊοντική, τεχνολογική και αναπτυξιακή.

Το πρώτο αυτό στοχευμένο ενημερωτικό σεμινάριο (focus group) με εκπροσώπους βορειοελλαδικών εταιριών εγκαινίασε έναν κύκλο παρόμοιων εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος του έτους και στοχεύουν στην προώθηση του My αriston Manager σε δεκάδες επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο πρόεδρος της hyphen SA και του βρετανικού φορέα the αriston project, κ. Γιάννης Στεργής, παρέθεσε ομιλία με θέμα «Δείκτες ορθής επιχειρηματικότητας», ενώ έγινε και αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος My αriston Manager.