Το πρώτο από τα τρία κρουαζιερόπλοια της Ritz-Carlton Yacht Collection είναι ήδη στην θάλασσα για τα δοκιμαστικά του δρομολόγια.

Το όνομα αυτού, άγνωστο μέχρι στιγμής αφού η βάπτιση του 298 επιβατών σκάφους, έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Δεκέμβριο και το πρώτο ταξίδι του θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2020.

Το παρθενικό του ταξίδι θα ξεκινήσει από την Καραϊβική σε μία διαδρομή με στάσεις σε λιμάνια στη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη και τον Καναδά / Νέα Αγγλία, πριν επιστρέψει στην Καραϊβική για το χειμώνα.

Καλύπτοντας το κενό της εξατομικευμένης κρουαζιέρας, η Ritz-Carlton Yacht Collection θα προσφέρει δρομολόγια τους λάτρεις του ταξιδιού που θέλουν οι αποδράσεις τους να μοιάζουν με αυτές ενός ιδιωτικού γιοτ, με τον υψηλότερο δείκτη εξυπηρέτησης επισκεπτών στη βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων.

“Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τη θρυλική υπηρεσία Ritz-Carlton σε πολυτελή σκάφη και ταυτόχρονα να επαναπροσδιορίσουμε το ταξίδι στη θάλασσα, δήλωσε η Lisa Holladay, παγκόσμια επικεφαλής της Ritz-Carlton.
Η αυξημένη ζήτηση στον χώρο πολυτελών κρουαζιερόπλοιων μας ενέπνευσε να εκμεταλλευτούμε την εξειδικευμένη αγορά της μικρής ναυσιπλοΐας και να την προσφέρουμε νέες υπηρεσίες στους πελάτες μας”.

Οι κρουαζιέρες της Ritz-Carlton Yacht Collection θα είναι για κάτω από 300 επιβάτες και θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες πιο αυθεντικές, εξατομικευμένες εμπειρίες.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των μικρότερων κρουαζιερόπλοιων του στόλου της είναι να μπορούν να εισέλθουν σε απομακρυσμένα λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν μεγαλύτερα πλοία.