Η Hyatt ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνίες με την ESTMA HPT OU για το πρώτο ξενοδοχείο με επωνυμία Hyatt στην Εσθονία, το Hyatt Place Tallinn .

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2023, θα διαθέτει 168 δωμάτια, ενώ θα βρίσκεται κοντά στο Old City Harbour, ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια επιβατών στην Ευρώπη.

Το Hyatt Place Tallinn βρίσκεται στην πρωτεύουσα και τον πολιτιστικό κόμβο της Εσθονίας, κοντά στη γραφική παλιά πόλη του Ταλίν, η οποία αναγνωρίζεται ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η γύρω γειτονιά πρόκειται να υποβληθεί σε ένα έργο ανανέωσης μεγάλης κλίμακας και μόλις ολοκληρωθεί, αναμένεται να φέρει περισσότερες επιχειρηματικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες στην περιοχή. Το Linnahall, ένας πρώην αθλητικός και πολιτιστικός χώρος, περιλαμβάνεται σε αυτό το έργο αναζωογόνησης και θα μετατραπεί σε αίθουσα συναυλιών και συνεδριακό κέντρο κοντά στην προγραμματισμένη τοποθεσία του Hyatt Place Tallinn.

Εκτός από την προσφορά 168 δωματίων, το Hyatt Place Tallinn θα διαθέτει το εστιατόριο Zoom και ένα lobby bar, γυμναστήριο και ευέλικτους χώρους εκδηλώσεων. Η κεντρική τοποθεσία του Hyatt Place Tallinn, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι ευέλικτες προσφορές υπηρεσιών θα είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τους επισκέπτες που αναζητούν προσιτές, απροσδόκητα αυξημένες εμπειρίες μέσω προσεγμένου και διαισθητικού σχεδιασμού.

Το Hyatt Place Tallinn θα ενταχθεί στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο Hyatt Place στην Ευρώπη, το οποίο περιλαμβάνει σήμερα το Hyatt Place London Heathrow Airport, το Hyatt Place West London Hayes, το Hyatt Place Amsterdam Airport, το Hyatt Place Frankfurt Airport, το Hyatt Place Yerevan και το Hyatt Place Paris Charles de Gaulle Airport . Πρόσθετα ξενοδοχεία Hyatt Place υπό ανάπτυξη σε ευρωπαϊκούς προορισμούς περιλαμβάνουν Hyatt Place Cannes, Hyatt Place Rouen, Hyatt Place Krakow, Hyatt Place Zurich Airport The Circle και Hyatt Place London City East .