Το IntercityHotel Dubai Jaddaf Waterfront της Deutsche Hospitality που θα ανοίξει στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2019, είναι το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Θα βρίσκεται στην ακτή του “Dubai Creek” και θα διαθέτει 150 δίκλινα δωμάτια και 65 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα, τα οποία θα προσφέρουν στους επισκέπτες υψηλό επίπεδο άνεσης.

Δυναμική ανάπτυξη στην Μέση Ανατολή

Το Intercity προσφέρει περισσότερα από 40 αστικά ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς ή τα αεροδρόμια.
Άλλα 30 ξενοδοχεία βρίσκονται σήμερα σε στάδιο ανάπτυξης με αυξανόμενη παρουσία στη Μέση Ανατολή.

Οι επισκέπτες των IntercityHotels επωφελούνται επίσης από την υπηρεσία “FreeCityTicket”, που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν δωρεάν τις τοπικές δημόσιες συγκοινωνίες.

Ο όμιλος Deutsche Hospitality που συγκεντρώνει τέσσερα ξεχωριστά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων κάτω από μια ενιαία ομπρέλα τα Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX από Steigenberger, Jaz in the City και IntercityHotel, περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιο του πάνω από 130 ξενοδοχεία σε τρεις ηπείρους.