Το άνοιγμα του πρώτου ακινήτου Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı στην Τουρκία, ανακοίνωσε η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο.

Το ξενοδοχείο, το οποίο προστίθεται στα πρόσφατα La Quinta by Wyndham Çeşme και Wyndham Datça Perili Bay, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας διευρυμένης συνεργασίας με την ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία DRD Hotels και ενισχύει την ηγετική παρουσία της Wyndham στη χώρα, η οποία σήμερα ανέρχεται σε σχεδόν 120 μονάδων.

Το Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı βρίσκεται στις ακτές του Αιγαίου Πελάγους και μόλις 3 χιλιόμετρα από το δημοφιλές θέρετρο Alaçatı του Τσεσμέ , διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα και τον κήπο και προσφέρει στους επισκέπτες του πλούσιες παροχές, όπως εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρο σπα, καθώς και εστιατόρια στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που προσφέρουν μεσογειακές λιχουδιές.

Το all-inclusive ξενοδοχείο διαθέτει 500 τετραγωνικά μέτρα χώρου εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 300 άτομα, εκτός από την ιδιωτική παραλία και τον κήπο του, που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Με τους υπερσύγχρονους χώρους συνεδριάσεων, την επιμελημένη κουζίνα και τις ανέσεις που επιτρέπουν αξέχαστες δραστηριότητες, το Dolce by Wyndham είναι παγκοσμίως γνωστό ως ένα πολυτελές brand ιδανικό για εκδηλώσεις και ταξιδιώτες αναψυχής. Το χαρτοφυλάκιο της Dolce by Wyndham περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, οι Βερσαλλίες, το Ανόι, το Τορόντο και άλλα.

Αυξανόμενο αποτύπωμα σε έναν περιζήτητο προορισμό

Η Τουρκία αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη Wyndham λόγω της αυξανόμενης δημοφιλίας της και της αυξημένης τουριστικής ζήτησης. Επεκτείνοντας την παρουσία της, η Wyndham προσφέρει εξαιρετική αξία στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μέσω της ολοκληρωμένης σειράς πόρων και εργαλείων της, τα οποία αποτελούν μέρος του πλεονεκτήματος Wyndham Advantage.

Τα ξενοδοχεία αυτά παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες, συμβάλλοντας στην αύξηση τόσο της πληρότητας όσο και των εσόδων, και ενισχύουν στην ηγετική παρουσία της Wyndham σε μια σημαντική ταξιδιωτική αγορά.