Το ξενοδοχείο UrCove στη Σαγκάη θα αυξήσει την παρουσία της Hyatt στην Κίνα, φέρνοντας στους ταξιδιώτες μια νέα ευκαιρία διαμονής στην αγορά μεσαίου μεγέθους και πολλά οφέλη πίστης.

Η νέα μάρκα ξενοδοχείων που δημιουργήθηκε υπό την κοινή επιχείρηση της Hyatt και της BTG Homeinns Hotels Group – ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους φιλοξενίας της Κίνας – έχει την πρώτη της ιδιοκτησία διαθέσιμη για κρατήσεις στο Hyatt.com.

Η μάρκα, η οποία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Κίνα, θα προσφέρει στα μέλη του World of Hyatt πιο μοναδικές επιλογές διαμονής για να διαλέξουν και περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους για διαμονή μαζί με αποκλειστικά προνόμια εντός του ξενοδοχείου.

Η μάρκα UrCove έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των Κινέζων ταξιδιωτών και τις αυξανόμενες προσδοκίες για μια απρόσκοπτη, άνετη και αποτελεσματική ταξιδιωτική εμπειρία στην αγορά μεσαίας κλίμακας.

Το πρώτο ξενοδοχείο UrCove, το UrCove Shanghai Jing’an, που βρίσκεται στην προνομιακή τοποθεσία της εμπορικής και επιχειρηματικής περιοχής του ναού Jing’an στη Σαγκάη, αναμένεται να ανοίξει την 1η Οκτωβρίου 2020.