Η Hyatt Hotels Corporation άνοιξε το πρώτο του ορεινό θέρετρο στην Ινδία, το Hyatt Regency Dharamshala Resort, στη γραφική συνοικία Κάνγρα του Χιμαχάλ Πραντές.

Το ξενοδοχείο, περιτριγυρισμένο από βουνά και καταπράσινα δάση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος Hyatt Regency στην Ινδία, μαζί με τις άλλες 11 άλλων ιδιοκτησίες της αλυσίδας, στη χώρα.

“Με τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό του Νταραμσάλα να προσελκύει όλο και περισσότερους εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες, είμαστε σίγουροι ότι το εμπορικό σήμα Hyatt Regency είναι ιδανικό για να τους ικανοποιήσει, παρέχοντας εξατομικευμένη φροντίδα και φιλοξενία”, τονίζει ο Sunjae Sharma, αντιπρόεδρος της Hyatt Ινδίας.

Το θέρετρο είναι εμπνευσμένο από τη μοναδική κληρονομιά και τον πολιτισμό της ορεινής αυτής περιοχής.
Είναι σχεδιασμένο σχεδιασμένο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα πλούσιων εμπειριών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες την αίσθηση ότι συνδέονται με τη φύση.

Το Hyatt Regency Dharamshala Resort διαθέτει 80 σύγχρονα δωμάτια, τρεις σουίτες και τέσσερις πολυτελείς βίλες, από ένα έως πέντε υπνοδωμάτια. Κάθε δωμάτιο είναι καλά εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις και προσφέρει θέα στους κήπους ή στη χιονισμένη σειρά Νταλαντάρ των Ιμαλαΐων.