Το Biltmore Mayfair άνοιξε τις πόρτες του ως το πρώτο ακίνητο LXR Hotels & Resorts της Ευρώπης.
Πρόκειται για την συλλογή πολυτελών ξενοδοχείων Hilton. Το εμπορικό σήμα έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Ντουμπάι πέρυσι. Με το άνοιγμα του Habtoor Palace Dubai, το LXR Hotels & Resorts ως το πρώτο ξενοδοχείο στη πολυτελή συλλογή.

Το Biltmore Mayfair LXR Hotels & Resorts 307 δωματίων συνδυάζει εξαιρετικά σύγχρονα δωμάτια. Εκπληκτική θέα στους κήπους της πλατείας Grosvenor και πρωτοποριακές γαστρονομικές ιδέες του εστιατορίου Michelin Star, Jason Atherton. Είναι το απόλυτο αστικό καταφύγιο στην καρδιά του Mayfair.

“Περιβάλλον με το πνεύμα του Λονδίνου και της βρετανικής πολυτέλειας”

“Ανοίγουμε το Biltmore Mayfair, το πρώτο ακίνητο της LXR Hotels & Resorts στην Ευρώπη, στην περίφημη πλατεία Grosvenor του Λονδίνο”, δήλωσε ο Simon Vincent, πρόεδρος EMEA στην Hilton.
Προσφέροντας σύγχρονη πολυτέλεια στο Mayfair, οι επισκέπτες θα βιώσουν εξαιρετική φιλοξενία. Σε ένα περιβάλλον με το πνεύμα του Λονδίνου και της βρετανικής πολυτέλειας”.

Το ξενοδοχείο ενώνει το μεγαλείο του 20ού αιώνα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Οι επισκέπτες που αναζητούν μια κομψή απόδραση μπορούν να κάνουν κράτηση σε μία από τις 51 όμορφα σχεδιασμένες σουίτες.