Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Six Senses του Intercontinental Hotels Group (ING) κάνει το ντεμπούτο της στην Ιταλία.
Θα ανοίξει στην “αιώνια πόλη”, το επόμενο έτος το ξενοδοχείο Six Senses Rome που αναμένεται να φέρει ένα νέο επίπεδο θέματα βιωσιμότητας και ευεξίας σε ένα νέο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης.

Το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει μια πράσινη όαση μέσα στη φασαρία της Via del Corso. Απολαμβάνοντας μια προνομιακή θέση στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης -που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO- το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα βήματα από εμβληματικά ορόσημα όπως το Πάνθεον και η Φοντάνα ντι Τρέβι.

Όταν γίνουν όλες οι τελευταίες πινελιές, το Six Senses Rome θα ταξιδέψει τους επισκέπτες στην κληρονομιά, τις ανακαλύψεις και την κοινότητα, καθώς η Ρώμη ενισχύει την παρουσία της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη με σημαντικά διεθνή γεγονότα στα σκαριά.

Το Palazzo Salviati Cesi Mellini, θα βρίσκεται το Six Senses Rome, είναι ένα ιστορικό κτήριο που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα.

Η Six Senses έχει αποκαταστήσει την αρχική πρόσοψη και τη μνημειακή σκάλα του, διατηρώντας την ανεκτίμητη κληρονομιά του Palazzo.
Η πρόσοψη της γειτονικής εκκλησίας San Marcello al Corso -ένα εξαιρετικό παράδειγμα ιταλικού μπαρόκ- έχει επίσης υποστεί σημαντικές εργασίες ανακαίνισης, αντιπροσωπεύοντας το πρώτο έργο βιωσιμότητας του Six Senses Rome και τη δέσμευση προς την τοπική κοινότητα.

Τα 96 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι εκλεπτυσμένα και άνετα, με μοτίβα και γραφικά στοιχεία παντού, μένοντας πιστά στην φιλοσοφία της μάρκας για την αυθεντικότητα.