Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Delta Air Lines καλωσόρισε την παράδοση του νεότερου αεροπλάνου στενής ατράκτου της, το Airbus A321neo, στο πλαίσιο των προσπαθειών ανανέωσης και επέκτασης του στόλου της.

Συνολικά, η Delta θα λάβει 26 A321neo στον στόλο της φέτος, με συνολικά 155 δεσμεύσεις αγοράς έως το 2027.
Τα νέα αεροπλάνα προσφέρουν 20% καλύτερη απόδοση καυσίμου σε σχέση με τα τρέχοντα A321ceo σε υπηρεσία.

Το νέο αεροσκάφος Airbus χωρητικότητας 194 επιβατών θα διαθέτει 20 εγχώριες θέσεις Πρώτης Θέσης, 42 θέσεις Delta Comfort+ και 132 θέσεις στην κύρια καμπίνα, όλα με αντικραδασμική προστασία για βελτιωμένη άνεση.

«Η παράδοση του πρώτου μας A321neo βοηθά στην έναρξη της επόμενης εποχής των premium υπηρεσιών στη Delta, δήλωσε ο Mahendra Nair ανώτερος αντιπρόεδρος της Delta.

Όχι μόνο αυτά τα αεροσκάφη προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία πελατών στον κλάδο, αλλά αυτά τα οικονομικά αεροπλάνα δείχνουν περαιτέρω τη δέσμευση μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Τα νέα εγχώρια καθίσματα First Class της Delta διαθέτουν περισσότερη ιδιωτικότητα, χώρο εργασίας και αποθήκευση.

Τα αεροπλάνα περιλαμβάνουν επίσης ασύρματο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση σε κάθε θέση, ευρύχωρους κάδους και πρόσβαση σε θύρες Wi-Fi και τροφοδοσίας γρήγορης ροής.

Μόλις παραδοθούν όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες A321neo, ο στόλος A321 της αεροπορικής εταιρείας θα αυξηθεί σε 282 αεροπλάνα.

Μόλις οι ομάδες τεχνικής λειτουργίας του αερομεταφορέα προετοιμάσουν τα νέα μοντέλα για σέρβις, το πρώτο A321neo της Delta έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε λειτουργία τον Μάιο.

«Με την προσθήκη του πιο πρόσφατου και μεγαλύτερου αεροσκάφους Airbus στον στόλο της, η ομάδα της Delta Air Lines συνεχίζει να επιδεικνύει την προτεραιότητά της για επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα, ενώ ευχαριστεί τους πελάτες της με την πιο ευρύχωρη καμπίνα μονόκλιτου στον ουρανό», είπε o Christian Scherer επικεφαλής εμπορίου της Airbus.