Στη Λάσα της Κίνας  θα πραγματοποιεί πτήσεις το πρώτο Airbus A330 της Tibet Airlines .Το αεροσκάφος διαθέτει το ειδικό σύστημα MTOW, το οποίο του επιτρέπει να λειτουργεί στα πιο απαιτητικά αεροδρόμια με μεγάλο υψόμετρο.

Ακόμη , το αεροσφάφος διαθέτει 12 θέσεις στην business class, 32 στην premium economy και 235 στις οικονομικές θέσεις.

Ο Πρόεδρος της Tibet Airlines ,Bai Weisan δήλωσε: <<Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την παραλαβή του ενισχυμένου Airbus A330 και είμαστε πολύ σίγουροι για τις επιδόσεις του σε μεγάλο υψόμετρο. Με το A330, αναμένουμε περισσότερους επιβάτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα πετούν με την Tibet Airlines και θα επισκεφθούν το Θιβέτ>>.

Ο Eric Chen, πρόεδρος της Airbus China, δήλωσε:<<Συγχαίρουμε τη Tibet Airlines για την παραλαβή του πρώτου A330 και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα κορυφαία Α330 αεροσκάφη .>>

Η Tibet Airlines λειτουργεί σήμερα ένα στόλο μόνο με Airbus ,που αποτελείται από 14 A319s και 2 Α320 αεροσκάφη. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις πτήσεις σε μεγάλο υψόμετρο με το βασικό της αεροδρόμιο στη Λάσα να βρίσκεται σε υψόμετρο 3.500 μέτρων.