Το Hyatt Regency Seragaki Island Okinawa, που βρίσκεται στο ιδιωτικό νησί Σεριγκάκι και συνδέεται με μια γέφυρα στο κεντρικό νησί της Οκινάουα, σηματοδοτεί το ντεμπούτο του πρώτου Hyatt Beach Resort στην Ιαπωνία.

Το ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα της Ανατολικής Κίνας από τα 344 δωμάτια του, βρίσκεται στη δυτική ακτή της Οκινάουα, στον πιο περιζήτητο παραλιακό προορισμό και στο ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO στην κεντρική και νότια περιοχή.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μαγευτική θέα στα κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν 320 δωμάτια που στεγάζονται σε ένα επταώροφο κτήριο στο νησί Seragaki, συμπεριλαμβανομένων 71 δωματίων Regency Club και 16 σουιτών που προσφέρουν μοναδικά προνόμια όπως αποκλειστικό check in και check out και χρήση ιδιωτικού lounge.

Το Beach House -κατάλληλο για οικογένειες ή για μεγαλύτερες διαμονές- με 24 δωμάτια βρίσκεται σε ένα τριώροφο κτίριο απέναντι από το κεντρικό ξενοδοχείο, με διαμερίσματα από 55 τ.μ έως 75 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνες.