Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Grupo Murano για το Hyatt Vivid Grand Island, ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες και το Dreams Grand Island, ένα πολυτελές θέρετρο 616 δωματίων φιλικό προς την οικογένεια.

Και τα δύο ακίνητα αναμένεται να ανοίξουν στο Κανκούν του Μεξικού στις αρχές του 2024 στο πλαίσιο της Inclusive Collection, μέρος του World of Hyatt. Το Hyatt Vivid Grand Island θα σηματοδοτήσει την πρώτη ιδιοκτησία Hyatt Vivid στο χαρτοφυλάκιο της Inclusive Collection.

«Αυτά τα σχέδια για το πρώτο θέρετρο Hyatt Vivid αντικατοπτρίζουν τη συνεχή εξέλιξη των ταξιδιών και την ακλόνητη αφοσίωση της Hyatt στην ιδέα all-inclusive. Η παρουσίαση μιας εμπειρίας θέρετρου που συνδυάζει τον πολιτισμό και μια ατμόσφαιρα ελεύθερου πνεύματος με τις ανέσεις ενός all-inclusive είναι μια ιδανική πρόταση αξίας για ιδιοκτήτες που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία να εισαγάγουν την εμπειρία all-inclusive στην επόμενη γενιά ταξιδιωτών », δήλωσε ο Javier Coll, πρόεδρος ομίλου, παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης και καινοτομίας, στη Hyatt.

«Η συνεργασία με μια από τις πιο εξέχουσες μάρκες στον τομέα της φιλοξενίας ευθυγραμμίζεται με το στρατηγικό όραμα της Grupo Murano», δήλωσε ο Marcos Sacal, Διευθύνων Σύμβουλος της Grupo Murano. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη Hyatt, τώρα στο Κανκούν, για να λανσάρουμε τη νέα μάρκα Hyatt Vivid. Καθώς επεκτείνουμε τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις εξελίξεις μας, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με εταιρείες και επωνυμίες ομοϊδεάτες, όπως η Hyatt και η Inclusive Collection, που εξελίσσουν τον χώρο των ταξιδιών και της φιλοξενίας».

Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα Hyatt Vivid θα προσφέρουν σε ζευγάρια, φίλους και μεμονωμένους ταξιδιώτες τοπικά εμπνευσμένα δρομολόγια και θα ενθαρρύνουν την κοινωνική αλληλεπίδραση σε κάθε στροφή μέσω προγραμματισμού, φαγητού και ψυχαγωγίας.

Η νέα μάρκα δημιουργήθηκε για να προσελκύει την επόμενη γενιά ταξιδιωτών με προνοητικότητα, η νέα μάρκα έχει σχεδιαστεί για ενήλικες που αναζητούν ανέσεις γεμάτες απλές απολαύσεις.

Οι εμπειρίες φαγητού Signature θα προσφέρουν μια περιστασιακή και φιλόξενη προσέγγιση που επικεντρώνεται στην ευελιξία έναντι της τυπικότητας, συμπεριλαμβανομένης μιας γαστρονομικής συλλογικότητας που αποτελείται από φορτηγά taco, ceviche, μια αίθουσα φαγητού και πολλά άλλα.

Το Hyatt Vivid Grand Island θα διαθέτει 400 δωμάτια σχεδιασμένα για άνεση και απεριόριστη θέα. Θυμίζοντας τη θεότητα των Μάγια Kukulcan, το θέρετρο σχεδιάζεται από παγκοσμίου φήμης και βραβευμένους αρχιτέκτονες, HOK.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στο παρακείμενο Dreams Grand Island, ένα οικογενειακό θέρετρο 616 δωματίων που αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2024, παρέχοντας επιπλέον επιλογές και ανέσεις για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις υπογεγραμμένες Unlimited-Luxury® της μάρκας, όπως υπηρεσία πισίνας και παραλίας, απεριόριστα διεθνή και εγχώρια αλκοολούχα ποτά, 24ωρες υπηρεσίες δωματίου , καθημερινές δραστηριότητες και ψυχαγωγία, νυχτερινές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Μαζί, τα θέρετρα θα προσφέρουν 19 μοναδικές γαστρονομικές έννοιες που αποτελούνται από ιαπωνικά, μεξικάνικα, γαλλικά, μεσογειακά και άλλα. Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα σπα 26.000 τετραγωνικών ποδιών, με 25 αίθουσες περιποίησης, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, πολλές πισίνες, beach club και πολλά άλλα.