Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η IHG Hotels & Resorts, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου InterContinental Ras Al Khaimah Mina Al Arab Resort & Spa. Είναι το πρώτο ακίνητο για την πολυτελή μάρκα στο εμιράτο Ras Al Khaimah.

Τοποθετημένο στην ακτογραμμή του νησιού Hayat βρίσκεται μόλις 45 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.
Το καταφύγιο πέντε αστέρων φέρνει το lifestyle της InterContinental στην Αραβική Χερσόνησο, συνδυάζοντας το ειδυλλιακό νησιώτικο στυλ με τη ζεστή φιλοξενία της αυθεντικής Αραβίας.

Ο σχεδιασμός του θερέτρου είναι εμπνευσμένος από την έρημο, τα βουνά και τη θάλασσα του εμιράτου.
Διαθέτει 351 δωμάτια, σουίτες και ιδιωτικές βίλες με θέα στη θάλασσα, έξι εστιατόρια και μια αποκλειστική προσφορά Club InterContinental.

Το κομψό θέρετρο συνδυάζει σύγχρονες ανέσεις με αραβική αισθητική, από υφάσματα με σχέδια μέχρι έργα τέχνης εμπνευσμένα από την ευρύτερη περιοχή.

Από τα Classic Seaview Rooms μέχρι τις Family Villas, όλες οι κατοικίες βλέπουν στη θάλασσα, με ιδιωτικό μπαλκόνι και βεράντα, προσφέροντας δροσερή πανοραμική θέα μπλε αποχρώσεων.

Οι βίλες ενός υπνοδωματίου με ιδιωτική πισίνα είναι ένα πολυτελές καταφύγιο, εξοπλισμένο με τη δική τους ιδιωτική πισίνα.
Οι βίλες 150 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία διαβίωσης, σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου η διακόσμηση, τα έπιπλα και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας δημιουργούν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για τους ταξιδιώτες.

«Η InterContinental Hotels & Resorts πρωτοπορεί σε πολυτελή ταξίδια σε νέους προορισμούς για περισσότερα από 75 χρόνια, δήλωσε ο Haitham Mattar, Διευθύνων Σύμβουλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας σε Ινδία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο ανεξερεύνητος προορισμός του Ras Al Khaimah είναι ο πιο τέλειος για ένα νέο, καλύτερο θέρετρο InterContinental της κατηγορίας.

Η φήμη του Ras Al Khaimah έχει αυξηθεί διεθνώς και έχει βάλει το Εμιράτο στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη.

Η εστίαση του σε δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς, πολιτιστικής και περιπέτειας έχει μεγάλη απήχηση στους εγχώριους αλλά και στους διεθνείς επισκέπτες».